Vyhraj lístky na EURO 2024

JBL E65BT Noise cancelling modré

Zobraziť katalóg
JBL E65BT Noise cancelling modré
Bezdrôtové slúchadlá – bezdrôtové, náhlavné, Bluetooth, sklopné, menič 40mm, frekvenčný rozsah 20Hz – 20kHz, impedancia 32 ohmov, citlivosť 95dB, headset, tkaný kábel, výdrž až 24 hodín
Kód:  JJ090s2 Produktové číslo:  JBL E65BTNCBL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JBL E65BT Noise cancelling modré


JBL E65BT sú štýlové bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom v modrom vyhotovení, ktoré zaujmú prvotriednymi materiálmi a špičkovým zvukom. Slúchadlá využívajú aktívne potlačenie hluku, a aj preto sa môžu pýšiť takými skvelými vlastnosťami, na aké sme pri JBL zvyknutí. Pohodlie poskytuje hlavový most, ktorý je tkaný, rovnako tak ako tvarované náušníky poskytujúce maximálny komfort po celú dobu počúvania. Doprajte si krištáľovo čistý bezdrôtový zvuk a pohodlné telefonovanie bez potreby použitia rúk – JBL E65BT totiž umožňujú ako bezdrôtový, tak i drôtový režim. Integrovaná batéria sľubuje výdrž až 24 hodín v móde Bluetooth, s aktívnym potlačením hluku je výdrž až 15 hodín. Plné nabitie zaberie približne dve hodiny. 

Kľúčové vlastnosti slúchadiel s mikrofónom JBL E65BT modré

  • Active Noise Cancelling – aktívne potlačenie hluku
  • Odnímateľný kábel s ovládaním
  • Výdrž až 24 hodín
  • Tkaný hlavový most
  • Rýchle nabitie – do dvoch hodín
  • Modré vyhotovenie

Slúchadlá s charakteristickým zvukom JBL

Výhodou slúchadiel JBL E65BT v modrej farbe je, že ich možno spárovať hneď s dvoma zariadeniami. Zatiaľ čo budete počúvať svoju obľúbenú hudbu alebo sledovať film, budete mať istotu, že nezmeškáte dôležitý telefónny hovor. Medzi zariadeniami možno samozrejme ľubovoľne prepínať. Súčasťou slúchadiel je aj odnímateľný tkaninový kábel, ktorý je vyrobený špeciálnou technológiou proti zamotávaniu, a navyše je vybavený jednotlačidlovým diaľkovým ovládaním. Iste oceníte aj možnosť zloženia, vďaka čomu možno slúchadlá bezpečne prepravovať, bez zabratia väčšieho miesta. 

Obsah balenia JBL E65BT

  • Slúchadlá JBL E65BTNC
  • Odpojiteľný kábel
  • Nabíjací kábel
  • Záručný list
  • Bezpečnostný list
  • Sprievodca rýchlym nastavením

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, je mozne pripojit si tyto sluchatka k mobilu pres bluethoot a potom na ne pripojit kabelem dalsi?

Diskusia a poradňa k JBL E65BT Noise cancelling modré
Príslušenstvo pre JBL E65BT Noise cancelling modré Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL E65BT Noise cancelling modrá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JBL E65BT Noise cancelling kék.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií