Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

JBL Everest 100 čierne

Zobraziť katalóg
JBL Everest 100 čierne
5 4 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – bezdrôtové, s mikrofónom, ergonomicky tvarované nadstavce do uší, Bluetooth, 5,8mm meniče, 10Hz-22 kHz, citlivosť 96 dB, 3 veľkosti výmenných náušníkov
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JJ092a Produktové číslo:  JBL V100BTBLK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JBL Everest 100 čierne

Pre všetkých, ktorí hľadajú možnosť, ako si pri najrôznejších pracovných alebo športových činnostiach užívať hudbu, sú tu pohodlné a ergonomické slúchadlá, ktoré takmer nič nevážia. Ponúkajú vám legendárny zvuk, dlhodobé pohodlie a bezdrôtovú slobodu. Ak je hudba každodennou súčasťou vášho života, sú tieto JBL slúchadlá tou pravou voľbou. 

Kľúčové vlastnosti

  • Legendárny JBL Pro Audio zvuk
  • Bezdrôtové pripojenie Bluetooth 4.1
  • Funkcia Shari 2.0 pre bezdrôtové zdieľanie hudby
  • Vstavaný mikrofón
  • Polymérová Li-ion batéria

Perfektný zvuk

JBL Pro Audio Sound stojí za dynamickým, priestorovým a jedinečným zvukovým prúdom, ktorý uchváti poslucháčov prínosom a neopakovateľným zážitkom. Slúchadlá Everest 100 disponujú 5,8 mm meničmi a pracujú v rámci frekvenčného pásma 10 – 22 000 Hz. V balení nájdete aj micro USB kábel určený na napájanie. Rozširujúcim artiklom je trojaká súprava nadstavcov do uší veľkosti S, M a L. Vďaka tomu padnú slúchadlá širokému spektru používateľov.

Streamujte hudbu s priateľmi

Technológia Bluetooth poskytuje vysokokvalitné streamovanie hudby z mobilných audio zariadení. Je jedno, či je zdrojom zvuku váš mobilný telefón, tablet, alebo notebook. Funkcia Shari 2.0 vám umožní zdieľať hudbu, videá a hry s vašimi priateľmi. Vstavaný mikrofón sa zase postará o ľahký prístup k volaniu a celkový dojem podtrhne nabíjacia batéria, ktorá je schopná až 8-hodinovej prevádzky.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

jsou, prosim, komaptibilni s iOS...presneji s iPhonem 6s?

Dobrý den. Jak je to prosím s posunem na další skladbu po dvojitém stisku tlačítka napájení skočí další skladba po trojitém stisku tlačítka napájení má naskočit předchozí skladba ale mne zase naskočí další skladba. Jaké mate zkušenosti vy?

Dobry den jak je to s poslechem radia ? Jde mi o to ze u klasickych sluchatek dela kabel antenu.

Diskusia a poradňa k JBL Everest 100 čierne
Príslušenstvo pre JBL Everest 100 čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL Everest 100 černá.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií