Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Vyhraj lístky na EURO 2024

JBL Everest 300 čierne

Zobraziť katalóg
JBL Everest 300 čierne
4,0 2 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá náhlavné, s mikrofónom, ergonomicky tvarované, Bluetooth, 40mm meniče, 10Hz-22kHz, citlivosť 100dB, kábel 3.5mm jack
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JJ092a5 Produktové číslo:  JBL V300BTBLK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JBL Everest 300 čierne

Je hudba súčasťou vášho života a nedokážete si bez nej predstaviť ani jeden deň? Potom by ste si mali zaobstarať tieto bezdrôtové slúchadlá JBL, ktoré sú kombináciou zaujímavého dizajnu, dobrej funkčnej výbavy a príjemnej ceny. Sú tou pravou voľbou pre tých, ktorí si chcú užiť počúvanie svojich obľúbených piesní bez zbytočných káblov. Nech už s nimi budete kdekoľvek, nikdy vás nesklamú.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtové pripojenie Bluetooth 4.1
  • Legendárny JBL Pro Audio zvuk
  • Najlepšia ergonómia vo svojej triede
  • Vstavaný mikrofón
  • Polymérová Li-ion batéria
  • Funkcia Shari 2.0 pre bezdrôtové zdieľanie hudby

Výborný zvukový zážitok

To, že slúchadlá nesú logo JBL, vám bude jasné hneď po prvých minútach počúvania. Sú bezdrôtové a ich audio prednes je mierne zameraný na basy. Aj tak vám ale sprostredkujú dynamický akustický zážitok. To všetko vďaka legendárnej technológií Pro Sound a 40 mm meničom. Model Everest 300 nedisponuje technológiou ANC, ale aj tak relatívne slušne tlmí okolité hluky. Pri zvýšení hlasitosti na polovicu sa dokonale odpútate od okolitého sveta. Zažijete pohodlie, ktoré nemá obdoby.

Ergonomický dizajn

Telo slúchadiel je tvorené plastom, preto sú ľahké a takmer zabudnete, že ich máte na hlave. Z hľadiska komfortu sa jedná o skutočne pohodlné slúchadlá, s ktorými nebudete mať problém počúvať svoje obľúbené piesne aj niekoľko hodín v kuse. Naviac sú ergonomicky tvarované tak, aby pasovaly jedinečným konturám vašich uší. Tí, ktorí radi cestujú, iste ocenia možnosť zložiť si slúchadlá do kompaktnejších rozmerov, vďaka čomu v taške nezaberú toľko miesta. Výdrž batérie je pri intenzívnom počúvaní až 20 hodín. 

Všetko na dosah ruky

Čierna farba slúchadiel nikdy neomrzí. Na dojme im tiež pridáva aj ich minimalistický vzhled a jednoduché zabudované ovládanie po stranách mušlí. Na jednej strane nájdete tlačidlo zapnúť / vypnúť a tlačidlo pre spustenie technológie share 2.0. Vďaka nej môžete zdieľať hudbu, videa a hry s partnerom alebo kamarátmi bez akýchkoľvek obmedzení. Druhá mušľa ponúka ovládanie hlasitosti a play / pause tlačidlo. Vstavaný mikrofón vám zase umožní jednoduchý prístup k telefónnym hovorom. Okrem slúchadiel nájdete v balení nabíjací kábel micro USB, audio kábel s 3,5 mm Jack konektorom a rýchleho sprievodcu. 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, vyplatí se investovat do těchto sluchátek, nebo spíše do JBL E45BT ?

dobry den, slo by toto zarizeni sparovat s iPhones 6s+? dekuji

Dobrý večer, jdou spárovat s i podem?

Diskusia a poradňa k JBL Everest 300 čierne
Príslušenstvo pre JBL Everest 300 čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL Everest 300 černá.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií