AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

JBL Flip 4 biely

Zobraziť katalóg
JBL Flip 4 biely
5 8 hodnotení
Bluetooth reproduktor prenosný, 2x 8W, veľké basy a zvuk, Bluetooth 4.2, mikrofón, Voice Assistant, odozva 70Hz-20kHz, prehrávanie až 12 hodín, vodeodolnosť IPX7
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JJ090j2f Produktové číslo:  JBLFLIP4WHTAM Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JBL Flip 4 biely

 

JBL Flip 4 v bielej farbe je ďalšou generáciou ocenenej série bezdrôtových Bluetooth reproduktorov Flip. Prináša výnimočne výkonný zvukový prejav, ktorý vás obklopí stereo zvukom, nech už ste kdekoľvek. Kompaktný reproduktor je napájaný robustnou 3000 mAh Li-Ion batériou, vďaka ktorej si zaistíte až 12 hodín nepretržitého počúvania. 

Reproduktor je vyrobený z kvalitných a štýlových materiálov. Oproti staršej verzii už nemusíte mať obavy z dažďa, poliatia alebo ponorenia do vody. Reproduktor spĺňa stupeň vodotesnosti IPX7. Vezmite si JBL Flip 4 kamkoľvek - k bazénu alebo do lesa. Vždy vám dobre poslúži.

kľúčové vlastnosti

  • Pohodlné bezdrôtové Bluetooth streamovanie
  • 3000 mAh dobíjacia batéria
  • Mikrofón s reproduktorom
  • Odolnosť voči striekajúcej vode
  • JBL Connect
  • štýlové materiály
  • JBL basový menič
  • Vydrží až 12 hodín prevádzky

Nech hudba znie!

Vďaka jednoduchému Bluetooth párovaniu môžete s JBL Flip 4 spojiť až dve zariadenia a striedavo prehrávať hudbu napríklad v spoločnosti priateľov. Kvalita zvuku je nekompromisná - počujete basy, cítite basy, vidíte basy. O perfektný zážitok sa postarajú externé pasívne meniče.

V novej verzii je k dispozícii aj hlasový asistent, ktorý je integrovaný do zariadenia. Pomocou jedného tlačidla môžete využiť populárneho asistenta Siri alebo Google Now.

JBL Connect

Vďaka špeciálnej technológii JBL Connect ľahko vytvoríte celý ekosystém reproduktorov JBL Flip 4, čím si zaistíte naozaj dychberúci zvukový zážitok. 

Prepojenie s telefónom tiež umožní viesť pohodlné konferencie. Reproduktor navyše disponuje systémom potláčajúcim šum a ozveny. 

 

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!
Funkcie
S hlasovým asistentom, S mikrofónom Hotovo!
Kapacita batérie
3 000 mAh Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
12 h Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
S hlasovým asistentom, S mikrofónom Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
3 000 mAh Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
12 h Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, přemýšlím o koupi přenosného reproduktoru a rozhoduju se mezi JBL Flip 4 a Sony SRS-XB30. Reproduktor bych bral všude sebou, k vodě a tak. Potřeboval bych poradit co se týče cena/výkon. Děkuji

Dobrý den, bohužel mi nejde připojit k notebooku. Opakovaně se objevuje hláška, že nelze nainstalovat ovladače pro toto zařízení. Děkuji za radu.

Dobrý deň mám otázku mám JBL Flip 4 a nefunguje mi jeden reprák ako to opravím? ďakujem

Po roku používanian sa zhoršila kvalita zvuku v hĺbkach. To isté sa stalo aj druhému majitelovy. Viete mi niečo poradiť?

Dobrý den, dnes jsem si vyzvedl svůj JBL flip 4 a nechce se zapnout. Při stisknutí spouštěcího tlačítka tlačítko pouze bliká a reproduktor vydá zvuk, dále se nechce spustit.. poradíte prosím ? V manuálu jsem odpověď nenašel..

Uvažujem nad jbl flip 4 , ale myslíte si že bude tento reprák silnejší ako reprák z čínskeho obchodu?

Čím je JBL flip4 lepší oproti JBL flip3?

Dobry den prosim vas co sa podla vas viac oplati JBL flip 3 alebo jbl flip 4 . Je ten flip 3 o vela horsi?

aky je rozdiel oproti jbl flip 3?

Diskusia a poradňa k JBL Flip 4 biely
Príslušenstvo pre JBL Flip 4 biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL Flip 4 bílý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JBL Flip 4 weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JBL Flip 4 fehér.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií