LEGO v APP pro AP+

JBL GO – čierny

Zobraziť katalóg
JBL GO – čierny
4,8 104 hodnotení
Bluetooth reproduktor – Bluetooth 4.1, vstavaný mikrofón, ideálny na cesty, výdrž až 5 hodín na jedno nabitie, váha 130 gramov
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JJ0910a1 Produktové číslo:  GO black Stránky výrobcu

JBL GO – čierny

Plne vybavený prenosný reproduktor s úžasným zvukom

JBL GO prináša kvalitný JBL zvuk všade. Riešenie reproduktora all-in-one. GO zdieľa hudbu prostredníctvom Bluetooth zo smartfónov a tabletov a je napájaný nabíjateľnou batériou s časom prehrávania až 5 hodín. Taktiež je vybavený užitočným mikrofónom s potlačením šumu, čo vám umožní prijímať hovory bez vypnutia reproduktora. Je dostupný v 8 žiarivých farbách s hladkým a odolným povrchom. JBL GO poskytuje vzrušujúci pútavý kontrast všade, kde príde, a s ľahkosťou dopĺňa štýl.

Reproduktor JBL GO

Hlavné funkcie

  • Bezdrôtové Bluetooth streamovanie.
  • Nabíjacie batérie zvládnu až 5 hodín prehrávania hudby.
  • Nechýba možnosť telefonovania.
  • Atraktívny vzhľad pre mladú generáciu.
  • Vstup na audio kábel.

Pohodlné ovládanie na hornej strane

Zabudované očko na remienok a voliteľný remienok na prenášanie vám umožňujú užiť si hudbu kdekoľvek vám napadne. Okrem streamovania môžete využiť aj klasický audio kábel, čím napríklad ušetríte batériu svojho mobilného telefónu.

Vo svete, kde ide zvuk ruka v ruke so štýlom, je JBL GO ideálnym spoločníkom každého z nás.

Reproduktor JBL GO

Obsah balenia:

  • 1× JBL GO
  • 1× Micro USB kábel na nabíjanie
  • príručka rýchleho štartu
  • bezpečnostná príručka

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chtěl bych si koupit tento reprák, ale mám mobil s Bluetooth 4.2 (Samsung galaxy A5). Půjde se mi s tímto mobilem připojit?

Dobrý deň chcela by som sa spýtať. Keď dám do Usb konektoru USB s hudbou bude mi to prehrávať? Alebo reprak prehráva hudbu iba cez bluetooth? Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den , v hodnocení jeden ze zákazníků psal že si reproduktor nerozumí s iPhonem 6. Jak to tedy je ? Byla to pouze náhoda nebo mám koukat po jiném reproduktoru ?

dobrý den je jbl go voděodolný ?

Dobrý deň chcel by som sa opýtať či JBL GO funguje aj s mobilom moto x play ? Predom ďakujem za odpoveď.

Rozhoduji se mezi jbl go a Lamax beat street. Můžete mi někdo poradit. Má někdo zkušenosti. Co hraje lépe, hlasitěji a čistěji.

Lze tento reproduktor propojit elektroakustickou kytarou pomocí redukce na 3,5 mm jack? Děkuji

Rozhoduji se mezi Niceboy RAZE mini a JBL GO. Pomohl by mi někdo se rozhodnout?

Dobrý den, chtěla bych si pořídit tento reproduktor, a chci se zeptat, je možné ho připojit nějakým kabelem i k počítači windows, který nemá bluethoot? A zároveň se chci zeptat, zda se dá tento reproduktor využít i jako mikrofon nejen k hovorum, ale k normálnímu nahrávání zvuku, jako je zpěv, či mluva?

Dobrý deň, Chcem sa spýtať je na reproduktor nejaká aplikácia do mobilu? Keď hľadám pod JBL GO tak takú appku mi nevyhľadá, ďakujem

123...
Diskusia a poradňa k JBL GO – čierny
Príslušenstvo pre JBL GO – čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL GO - černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JBL GO - Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JBL GO - fekete.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií