AP+ nový vizuál Star Wars

JBL Horizon čierny

Zobraziť katalóg
JBL Horizon čierny
3,0 1 hodnotení
Rádiobudík – 2× 5W, FM tuner, 5 predvolieb, hodiny a dátum, duálny budík, výber tónov budíka, zdriemnutie, Bluetooth, LCD displej, LED podsvietenie, automatická úprava jasu podsvietenia podľa osvetlenia, 2× USB port na nabíjanie
Kód:  JJ090t1c Produktové číslo:  JBLHORIZONBLKEU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JBL Horizon čierny

Rádiobudík

JBL Horizon

S rádiobudíkom JBL Horizon v čiernej farbe môžete streamovať hudbu a zároveň sa postarať o spoľahlivé prebudenie. JBL ponúkne priestorový stereo zvuk a pri prepojení s telefónom pomocou Bluetooth si môžete vychutnať streamovanie svojej obľúbenej hudby.

 Rádiobudík JBL Horizon čierny 2×5W

Kvalitný zvuk rádiobudíka JBL Horizon

Rádiobudík JBL Horizon poskytne duálne rýchlonabíjacie USB porty a so záložnou batériou sa nemusíte báť výpadku prúdu. Na výber máte z niekoľkých budiacich tónov alebo piatich rozhlasových predvolieb. Všetky informácie sú zobrazované na podsvietenom LCD displeji. JBL Horizon so svojimi malými rozmermi a moderným dizajnom môžete umiestniť kamkoľvek.

 Rádiobudík JBL Horizon čierny 2×5W

Rádiobudík ako dizajnový kúsok

Rádiobudík JBL Horizon v elegantnej čiernej farbe s pogumovaným povrchom je skvelý dizajnový kúsok, ktorý sa hodí takmer kdekoľvek. Parádu s ním urobíte nielen doma, ale napríklad v kancelárii. Zaoblené línie a kompaktné rozmery sú ideálne na cestovanie alebo prenášanie.

 Rádiobudík JBL Horizon čierny 2×5W

Budenie s vašou obľúbenou hudbou

Rádiobudík JBL Horizon je skvelý pomocník pri budení. Nebude vás obťažovať nepríjemnými zvukmi, tie si totiž môžete vybrať z originálnych digitálnych tónov budenia, hudby streemovanej z Bluetooth alebo tradničních tónov presne podľa toho, ako vám budú vyhovovať. Nechýba tiež voľba FM rádia a tlačidlo SNOOZE na odloženie budenia a časovač vypnutia. Jemné prebudenie dopĺňa LED podsvietenie. Aby ste mali budenie čo najviac príjemné, LCD displej sám upraví jas podľa osvietenia miestnosti.

 Rádiobudík JBL Horizon čierny 2×5W

Rýchle nabíjanie až pre dve zariadenia

Dva USB porty rádiobudíka JBL Horizon poskytujú rýchle nabíjanie až pre dve zariadenia. Rádiobudík je vybavený aj záložnou batériou, ktorá zaistí, aby ste boli vždy zobudení včas. Užite si dokonalý zvuk bez ohľadu na to, ktoré zariadenie používate. JBL je kompatibilný so všetkými inteligentnými zariadeniami.

Kľúčové vlastnosti rádiobudíka JBL Horizon

Rádiobudík JBL slúži na budenie aj streamovanie hudby

Spárovanie s telefónom pomocou Bluetooth

JBL Horizon disponuje priestorovým zvukom

V ponuke nájdete niekoľko digitálnych budiacich tónov

Tlačidlo SNOOZE na odloženie budenia a časovač vypnutia

Informácie zobrazuje LCD displej s podsvietením

Automatická úprava jasu

Vďaka kompaktným rozmerom sa zmestí kamkoľvek

JBL HORIZON je napájaný cez USB kábel

 Rádiobudík JBL Horizon čierny 2×5W

Parametre a špecifikácia

Výkon
10 W Hotovo!
Počet predvolieb
5 × Hotovo!
Šírka
183 mm Hotovo!
Výška
160 mm Hotovo!
Hĺbka
86 mm Hotovo!

Základné parametre

Výkon
10 W Hotovo!
Počet predvolieb
5 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
183 mm Hotovo!
Výška
160 mm Hotovo!
Hĺbka
86 mm Hotovo!
Hmotnosť
0,89 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chtela bych se zeptat, zda jde vymenit jazyk na displeji - tzn. aby tam byly mesice a den zobrazeny jinak nez anglicky (treba ciselne)? Dekuji.

Dobrý den, mohu JBL Horizon koupit i v bílé barvě?

jde nastavit čas na formát 24hod?

Diskusia a poradňa k JBL Horizon čierny
Príslušenstvo pre JBL Horizon čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL Horizon černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JBL Horizon schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JBL Horizon - fekete.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií