Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

JBL Live Pro+ béžové

Zobraziť katalóg
JBL Live Pro+ béžové
5 1 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – s mikrofónom, True Wireless, štuple, Bluetooth 5.0, aktívne potlačenie hluku (anc), Ambient sound, hlasový asistent, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, certifikácia IPX4, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, citlivosť 102 dB/mW, impedancia 16 Ohm, menič 11 mm, výdrž batérie až 28 h (7h+21h)
Kód:  JJ092q1b2j01 Produktové číslo:  LIVEPROTWSBEG Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JBL Live Pro+ béžové

Bezdrôtové slúchadlá

JBL Live Pro+, béžové

Doprajte si kvalitný zvuk a pociťte skutočnú slobodu s True Wireless štupľami JBL Live Pro+. Vďaka 11 mm meničom si naplno užijete pohlcujúci zvuk JBL Signature Sound. Pri slúchadlách sú samozrejmosťou funkcie ako Smart Ambient, adaptívne potlačenie okolitého hluku (ANC), kvalitné mikrofóny na vybavenie handsfree hovorov alebo stabilné pripojenie cez Bluetooth 5.0. Bezdrôtové slúchadlá do uší JBL Live Pro+ majú 7-hodinovú výdrž najedno nabitie a praktické dobíjacie puzdro je zásobárňou energie na ďalšie 3 plné nabitia. Dohromady si tak užijete až 28 hodín s vašou obľúbenou hudbou. Puzdro je možné nabíjať bezdrôtovo vďaka Qi štandardu.

Bezdrôtové slúchadlá JBL Live Pro+

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Bezdrôtové slúchadlá JBL Live Pro+

True Wireless štuple od JBL s množstvom funkcií

V štupľoch, ktoré dobre držia v ušiach, sú použité 11 mm meniče oplývajúce zvukom JBL Signature Sound. Môžete sa tak tešiť na skvelý audio zážitok po celý deň. In-ear slúchadlá JBL Live Pro+ sú vďaka certifikácii IPX4 vodoodolné a v balení obdržíte hneď 5 silikónových nadstavcov na pohodlné a pevné usadenie do uší. Bezdrôtové štuple JBL Live Pro+ ponúknu populárnu technológiu adaptívneho potlačenia okolitého hluku. Vy sa tak môžete plnesústrediť, na čo potrebujete a zvuky z okolia vás obťažovať nebudú. Pokiaľ ale chcete, aby ste pri počúvaní obľúbeného playlistu mali dokonalý prehľad o tom, čo sa okolo vás deje, využiť môžete funkciu Smart Ambient. Bezkáblové slúchadlá JBL Live Pro+ potom zosilnia zvuky z vášho okolia, čo vám príde vhod napríklad pri prechádzaní rušnej ulice.

Bezdrôtové slúchadlá JBL Live Pro+

Slúchadlá bez kábla JBL Live Pro+ vynikajú svojou výdržou a rýchlym párovaním

Po otvorení puzdra sa slúchadlá JBL Live Pro+ spárujú s vaším zariadením prostredníctvom technológie Bluetooth 5.0. Okamžite tak budete pripravení počúvať vašu hudbu alebo vybaviť handsfree hovory. Štuple fungujú samostatne, takže pokojne môžete používať iba jedno slúchadlo a druhé ponechať v nabíjacom puzdre. S Fast Pair od Google sa Bluetooth slúchadlá JBL Live Pro+ TWS okamžite spárujú s akýmkoľvek Android zariadením. Akékoľvek ďalšie zariadenie pripojíte jednoducho poklepaním na displej zariadenia. Veľkým ťahákom je pri slúchadlách na hudbu JBL Live Pro+ výdrž batérie. Samotné štuple zvládnu na jedno nabitie prehrávať hudbu až 7 hodín a nabíjacie puzdro má dostatočnú kapacitu na uchovanie energie pre 3 plné nabitia slúchadiel JBL (teda 21 hodín). Celková výdrž tak dosahuje skvelých 28 hodín. Puzdro je možné nabíjať bezdrôtovo vďaka technológii Qi.

Bezdrôtové slúchadlá JBL Live Pro+

Duálne mikrofóny na jednoduchú komunikáciu

Doprajte si ničím nerušené handsfree hovory vďaka technológii 3 mikrofónov. Jeden zo sústavy mikrofónov sa postará o potlačenie šumu vetra, zatiaľ čo duálne mikrofóny s technológiou beamforming dokážu zachytiť váš hlas čisto a jasne. Ak máte v obľube vášho hlasového asistenta, nie je nič jednoduchšie, než ho s pomocou slúchadiel Bluetooth JBL Live Pro+ aktivovať. Zapnúť ho môžete buď poklepaním na slúchadlo alebo hlasovým povelom.

Bezdrôtové slúchadlá JBL Live Pro+

Sprievodná aplikácia My JBL Headphones

Stiahnite si do vášho telefónu aplikáciu My JBL Headphones a prispôsobte si slúchadlá na hudbu JBL Live Pro+ sebe na mieru. Nielenže si môžete upraviť aktuálne nastavenia ekvalizérov, ale namiešať si aj vlastné zvukové parametre. Samozrejmosťou je aj možnosť prispôsobenia si ovládacích prvkov na ľavom/pravom slúchadle. Nastaviť si možno aj preferovaného hlasového asistenta.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel JBL Live Pro+, béžové

11 mm meniče so zvukom JBL Signature Sound

True Wireless štuple — možnosť používania iba ľavého/pravého slúchadla

Technológia adaptívneho potlačenia okolitého hluku a Smart Ambience

Slúchadlá so 7-hodinovou výdržou

Slúchadlá bezdrôtové JBL Live Pro+ sú vodoodolné podľa špecifikácie IPX4, sú tak ideálne na šport

Ovládanie pomocou dotykových plôšok na štupľoch

Dobíjacie puzdro na uschovanie slúchadiel má dostatok energie na 3 plné nabitia slúchadiel (21 hodín)

Po otvorení puzdra a vytiahnutí slúchadiel dôjde k automatickému párovaniu s vaším zariadením pomocou technológie Bluetooth 5.0

Dual Connect + Sync a Fast Pair

Sústava troch mikrofónov pre čisté hovory

Možnosť vybavovania handsfree hovorov alebo udeľovania hlasových povelov smart hlasovému asistentovi

Sprievodná aplikácia My JBL Headphones na upravenie nastavenia slúchadiel

Súčasťou balenia je 5 silikónových koncoviek

Bezdrôtové slúchadlá JBL Live Pro+

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Parametre a špecifikácia

Farba
Béžová Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!

Farba

Farba
Béžová Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
102 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
11 mm Hotovo!
Impedancia
16 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Integrovaný Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
28 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
7 h Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
21 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C, Bezdrôtové nabíjanie, V puzdre Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JBL Live Pro+ béžové Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL Live Pro+ béžová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JBL Live Pro+ Beige. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JBL Live Pro+ Beige. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JBL Live Pro+ bézs.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií