AD homeoffice AD homeoffice

JBL QUANTUM 600

Zobraziť katalóg
JBL QUANTUM 600
4,5 6 hodnotení
Herné slúchadlá bezdrôtové, s mikrofónom, na hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, 3.5mm Jack, rádiofrekvenčné pripojenie, USB-A, pre PC, PlayStation 4 a Xbox ONE, herný režim, priestorový zvuk 7.1, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20 Hz–20000 Hz, citlivosť 97 dB/mW, impedancia 32 Ohm, menič 50 mm
Kód:  JJ097q600 Produktové číslo:  JBLQUANTUM600BLK Stránky výrobcu

JBL QUANTUM 600

Herné slúchadlá

JBL Quantum 600

So slúchadlami JBL Quantum 600 získate výhodu pred ostatnými hráčmi, vďaka čomu dosiahnete ešte lepšie herné výsledky. Precízny JBL QuantumSURROUND je zárukou realistického priestorového zvuku, takže vám už neunikne žiadny detail. Na pohodlnú komunikáciu je k dispozícii taktiež sklápací mikrofón so zameraním na hlas a ovládač vyváženia herného zvuku/chatu s certifikáciou pre DISCORD.

JBL Quantum 600

Realistický zvuk v každej situácii

Herné slúchadlá JBL Quantum 600 sú vybavené technológiou JBL QuantumSURROUND, ktorá poskytuje viackanálový zvuk pre maximálne realistický zvukový obraz. Zvuk vás vďaka tomu dokonale obklopí a poskytne výnimočný herný zážitok. Slúchadlá možno jednoducho využívať prostredníctvom bezdrôtového 2,4 GHz bezstratového pripojenia.

JBL Quantum 600

Slúchadlá cez hlavu JBL Quantum 600 možno použiť pre všetky obľúbené herné platformy

S bezdrôtovými hernými slúchadlami JBL môžete jednoducho prepínať medzi obľúbenými hernými platformami. Slúchadlá cez hlavu JBL Quantum 600 možno použiť napríklad pre PC, Xbox, PS, Nintendo, Smartfóny či VR. O kvalitný zvuk sa starajú 50 mm neodymové meniče a sklápací mikrofón je zárukou pohodlnej komunikácie so spoluhráčmi.

JBL Quantum 600

Dlhá výdrž hráčskych slúchadiel JBL Quantum 600

Hráčske slúchadlá s mikrofónom JBL Quantum 600 ponúkajú dlhú výdrž batérie až 14 hodín na jedno nabitie. Môžete ich tak bez problémov použiť aj pri dlhom a náročnom hraní bez toho, aby ste sa museli obávať vybitia. O maximálne pohodlie pri použití sa starajú pohodlné náušníky z pamäťovej peny a ergonomické vyhotovenie. K dispozícii je bezstratové 2,4 GHz bezdrôtové pripojenie pre čistý a kvalitný zvukový prenos v každej situácii.

JBL Quantum 600

Softvér JBL QuantumENGINE na jednoduché nastavenie

Pri použití náhlavných herných slúchadiel JBL Quantum 600 oceníte praktický softvér JBL QuantumENGINE, ktorý je určený na jednoduché a rýchle nastavenie slúchadiel podľa vašich predstáv. Jednoducho možno nastaviť mikrofón na pohodlnú komunikáciu so spoluhráčmi, vytvárať profily či meniť efekty. K dispozícii je tiež možnosť výberu zo 6 predvolieb a ovládanie ekvalizéra.

Kľúčové vlastnosti herných slúchadiel JBL Quantum 600

Náušníky z pamäťovej peny s koženým povrchom

Bezdrôtové 2,4 GHz bezstratové pripojenie herných slúchadiel JBL Quantum 600

Ovládač vyváženia herného zvuku a chatu pre DISCORD či TeamSpeak

Softvér JBL QuantumENGINE pre intuitívne nastavenie herných slúchadiel JBL Quantum 600

Zvuk QuantumSURROUND vás dokonale vtiahne do hry

Možnosť jednoduchého prepínania medzi obľúbenými hernými platformami

JBL Quantum 600

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Odnímateľný kábel
Áno Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
97 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
50 mm Hotovo!
Impedancia
32 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Sklápací Hotovo!
Frekvencia od
100 Hz Hotovo!
Frekvencia do
10 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
-40 dB Hotovo!

Batéria

Výdrž batérie (slúchadlá)
14 h Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
346 g Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, PlayStation 4, Xbox ONE Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den půjdou i k ps5?

Dobry den, vyrobce uvadi u tohoto modelu frekvencni rozsah 20hz-20khz, ale zde v popisu je 20hz-40khz coz ma mit az vyssi model Quantum 800. Jak to tedy je?

dobrý deň idú tieto slúchadlá prepojiť s xboxom bezdrôtovo?Za odpoveď ďakujem.

dobrý den, jaký je rozdíl mezi těmito a sluchátky JBL Quantum 800 ?

Dobrý den, nemůžu bezdrátově spojit sluchátka s Xbox one, můžete mi poradit děkuji.

Dobry den, mam od vas kupene tieto sluchadla. Vo vacsine pripadov ich pouzivam na kabel 3,5mm. No ked ich zapojim cez kabel do 3,5 jack portu v pc tak mi idu len sluchadla. je to asi tim ze by som potreboval zapojit kabel zvlast pre mikrofon ale ten nemam. Neviete mi poradit ako s vola taky extender na 3,5mm jack kabel ktory rozdeli 1 kabel na microfon aj sluchadla? popripade mate ho aj tu na alze lebo som ho nevedel najst?

Dobrý den, koupil jsem si tyto sluchátka a koukám že je aktualizace, ale co mám dělat, když mi to vždycky spadne do erroru (fáze kdy připojím sluchátka k pc).

Diskusia a poradňa k JBL QUANTUM 600
Príslušenstvo pre JBL QUANTUM 600 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL Quantum 600. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JBL QUANTUM 600. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JBL QUANTUM 600. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JBL QUANTUM 600.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií