AD elektro AP+ plus nový vizuál

JBL Reflect Bluetooth čierna

Zobraziť katalóg
JBL Reflect Bluetooth čierna
4,0 3 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá ergonomicky tvarované nástavce do uší, nasmerovaná slúchadlá, 8.5mm menič, 10Hz-22kHz, 106dB, micro USB pre nabíjanie, reflexné kábel so systémom zaťahovanie
Kód:  JJ091x Produktové číslo:  500363216624 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JBL Reflect Bluetooth čierna

Ako stvorený pre športovcov

Slúchadlá JBL Reflect Bluetooth ponúkajú robustnú konštrukciu s pogumovanými elementmi v spojení s vynikajúcou kvalitou zvukového prednesu. Praktické trojtlačidlové ovládanie možno využívať aj v rukaviciach. Bezproblémovo s ním obslúžite zoznam prehrávaných skladieb či prijmete a ukončíte hovor. K pohodlnej komunikácii vám poslúži na kábli integrovaný smerový mikrofón.

Model JBL Reflect Bluetooth využíva 8,5mm meniče, ktorých hlavnou prednosťou je zabezpečenie vysoko realistického zvuku a pokrytie širokého dynamického rozsahu s maximálnym množstvom detailov. So svetovo cenenou akustikou a ohromujúcim basovým základom vám tieto slúchadlá zabezpečia koncertný zážitok úplne kdekoľvek.

Tieto slúchadlá sú špeciálne upravené pre športovcov, nielenže sú odolné voči potu, navyše ich špeciálny kábel je potiahnutý reflexnou vrstvou, ktorú ocenia hlavne fandovia večerných a nočných behov. Vďaka magnetom na vonkajších stranách štupľov k sebe pri vybratí z uší priľnú a nedochádza tak k nepríjemnému hojdaniu a poskakovaniu pri športových aktivitách.

Špičkový komfort a usadenie v uchu

Na rozdiel od klasických slúchadiel majú tieto špeciálny , háčik ", ktorý zabraňuje vypadávaniu slúchadiel z uší pri akejkoľvek aktivite. Tieto ľahké ušné nástavce poskytujú vynikajúcu zvukovú izoláciu blokovaním takmer všetkého hluku okolitého prostredia a zároveň napomáhajú k dynamickému podaniu basovej zložky. Vďaka tomu môžete počúvať vašu obľúbenú hudbu pri nižšej a pre uši bezpečnejšej hlasitosti.

Už žiadne otravné káble

JBL Reflect Bluetooth pracujú perfektne s akýmikoľvek zariadeniami, disponujúcimi Bluetooth technológiou. Tieto slúchadlá obsahujú mikrofón a trojtlačidlové ovládanie na kábli. Vďaka nemu budete môcť pohodlne obsluhovať prehrávanie hudby aj telefonovať, bez toho aby ste museli siahať na zdrojové zariadenia. Aktuálnu kompatibilitu všetkých funkcií nájdete najlepšie priamo na stránkach výrobcu. Na jedno nabitie vydržia slúchadlá až 5 hodín počúvania a telefonovania.

Kľúčové prvky:

    • Špeciálne prispôsobená konštrukcia proti vlhkosti a potu
    • Veľmi odolná konštrukcia s pogumovanými prvkami
    • Veľké trojtlačidlovej ovládanie pre jednoduché telefonovanie a obsluhovanie prehrávanie pri outdoorových aktivitách
    • Komplexné ovládanie hudby a obsluhy volania
    • Smerový mikrofón pre komunikáciu hands-free, a telefonovanie s krištáľovo čistým snímaním zvuku
    • Patentované ušné nadstavce zaisťujú pohodlné nosenie po celé hodiny
    • Reflexná, plochý kábel

    Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

    V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
    Príslušenstvo pre JBL Reflect Bluetooth čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL Reflect Bluetooth černá.
    P-DC1-WEB02
    Zavoláme Vám a odborne poradime
    +421 2 5710 1800
    Otázka na objednávku
    Otázka na tovar
    Prosím, zadajte svoj telefón:
    Zavolajte mi
    Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
    Viac informácií Menej informácií