Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

JBL reflect contour čierna

Zobraziť katalóg
JBL reflect contour čierna
4,0 2 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – športové, do uší, frekvenčný rozsah 10-22 000Hz, menič 5.8mm, mini, Bluetooth, odolné voči potu a vode, IPX5, Dual Lock, výdrž batérie až 8 hodín, mikrofón s ovládačom, reflexný kábel
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JJ091y5a2 Produktové číslo:  JBL CONTOURBK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JBL reflect contour čierna

Stvorené pre športovcov

Bezdrôtové slúchadlá JBL Reflect Contour sú navrhnuté pre aktívnych športovcov, ktorým ponúkajú kvalitné spracovanie s vynikajúcou ergonómiou a možnosťou počúvať hudbu naozaj kdekoľvek. Vďaka technológii Dual Lock vám slúchadlá nevypadnú z uší ani pri tej najväčšej pohybovej záťaži a navyše sú odolné proti potu a striekajúcej vode.


Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel JBL Reflect Contour

  • JBL Bluetooth športové slúchadlá
  • Nerušený zážitok vďaka technológii Dual Lock
  • Bluetooth 3.0 pripojenie
  • Výdrž až 8 hodín
  • Diaľkový ovládač s mikrofónom
  • Reflexný káble
  • Odolnosť voči potu a striekajúcej vode
  • Charakteristický zvuk značky JBL
  • Hliníkové materiály


Bezdrôtová technológia

Bezdrôtové pripojenie prostredníctvom modernej technológie Bluetooth umožňuje jednoduché prepojenie slúchadiel s vašim mobilným zariadením. Navyše vďaka zabudovanému mikrofónu môžete prijímať hovory bez nutnosti hľadania telefónu vo vrecku. Súčasťou kábla je diaľkový ovládač s tromi tlačidlami pre jednoduché ovládanie prehrávania a nastavenie hlasitosti.


Charakteristický JBL zvuk

Slúchadlá JBL Reflect Contour sa pýšia špičkovým zvukom, ktorý je pre značku JBL charakteristický. 5,8 mm meniče ponúknu kvalitnú zvukovú reprodukciu s rozsahom 10-22 000 Hz a bohaté basy. Duálna batéria sa postará o 8 hodín nepretržitého prehrávania zvuku, čo je dostatok energie pre niekoľko tréningov.


 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, sluchátka JBL Reflect Contour 2 mi nejdou spárovat s novým telefonem Samsung S20 DE. Telefon je ani nevidí. S předchozím telefonem Samsung S8 šel spárovat. Kde může být problém? Díky a pěkný den

Dobrý den, tyhle zánovní sluchátka jsou předpokládám rozbalená, takže je můžu někde na prodejně vyzkoušet - kam si je objednám?? Nebo je to problém? Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k JBL reflect contour čierna
Príslušenstvo pre JBL reflect contour čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL reflect contour černá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JBL reflect contour schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JBL Reflect Contour, fekete.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií