PET Premium Week Samsung

JBL reflect contour tyrkysové

Zobraziť katalóg
JBL reflect contour tyrkysové
4,0 1 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá športové, do uší, frekvenčný rozsah 10-22 000 Hz, menič 5,8 mm, mini, Bluetooth, odolné voči potu a vode, IPX5, Dual Lock, výdrž batérie až 8 hodín, mikrofón s ovládačom, reflexný kábel
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JJ091y5a5 Produktové číslo:  JBL CONTOURTE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JBL reflect contour tyrkysové

Hľadáte prémiové bezdrôtové slúchadlá, vďaka ktorým už nebudete obmedzení neustálym zamotáváním slúchadiel a zároveň si budete môcť dopriať plnohodnotný, ničím nerušený pôžitok z cvičenia okorenený vašou obľúbenou hudbou? So slúchadlami JBL Reflect Contour už budú také záležitosti minulosťou. Nespadnú vám z uší ani pri tej najväčšej pohybovej záťaži vďaka háčiku za uchom v kombinácii s bezpečným uchytením v uchu.

Kľúčové vlastnosti

  • Nerušený zážitok vďaka technológii Dual Lock
  • Bluetooth 3.0 pripojenie
  • Výdrž až 8 hodín
  • Diaľkový ovládač s mikrofónom
  • Reflexné káble s odolnosťou voči potu a striekajúcej vode
  • Charakteristický zvuk značky JBL
  • Hliník

Odolné aj proti vode

Dokonca nemusíte mať obavy o poškodenie slúchadiel ak sa stane, že zabudnete slúchadlá v ušiach vďaka pohodlnej technológii Dual Lock, ktorá slúchadlá istí pred spadnutím a poškodením o tvrdý povrch. Slúchadlá sú odolné voči potu a striekajúcej vode, keďže majú IPX5 certifikáciu.

Kvalitný zvuk

So slúchadlami zachytia vaše uši časti skladieb, ktoré tam nikdy neboli predovšetkým vďaka frekvenčnému rozsahu 10-22 000 Hz, čo je jedna z hlavných vlastností, ktorá robí charakteristický zvuk značky JBL.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JBL reflect contour tyrkysové Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL reflect contour tyrkysová. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JBL reflect contour Türkis. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JBL Reflect Contour, türkiz.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií