Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Doprava a instalace TV zdarma

JBL Reflect FIT čierne

Zobraziť katalóg
JBL Reflect FIT čierne
Bezdrôtové slúchadlá – športové, do uší, s meraním tepovej frekvencie, Bluetooth, frekvenčný rozsah 10Hz–22kHz, meniče 8.6mm, dotykové ovládanie, odolné voči potu, headset, reflexný kábel, výdrž batérie až 8 hodín, čierna farba
Kód:  JJ091t1a Produktové číslo:  REFLECT FIT BLK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JBL Reflect FIT čierne

Hľadáte prémiové bezdrôtové slúchadlá, vďaka ktorým už nebudete obmedzení neustálym zamotáváním slúchadiel a zároveň si budete môcť dopriať plnohodnotný, ničím nerušený pôžitok z cvičenia okorenený vašou obľúbenou hudbou? So slúchadlami JBL JBL Reflect FIT už budú také záležitosti minulosťou. Nespadnú vám z uší ani pri tej najväčšej pohybovej záťaži vďaka háčiku za uchom v kombinácii s bezpečným uchytením v uchu. Tieto športové slúchadlá tiež disponujú integrovaným meračom tepovej frekvencie. Budete teda mať okamžitý prehľad o vašom tepe pri každom cvičení. Výdrž batérie v prípade počúvania a zapnutej funkcie merania tepu je 10 hodín.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel JBL Reflect FIT čierne

  • Odolné slúchadlá s dotykovým ovládaním
  • Slúchadlá využívajú Bluetooth pripojenie
  • Výdrž až 10 hodín so zapnutým meraním tepu
  • Reflexné káble s odolnosťou voči potu a striekajúcej vode
  • Charakteristický zvuk značky JBL
  • Slúchadlá disponujú batériou s kapacitou 200 mAh

Vodoodolné slúchadlá s certifikáciou IPX5

Nemusíte mať obavy z poškodenia slúchadiel, ak sa stane, že zabudnete slúchadlá v ušiach. To je možné vďaka pohodlnej technológii Dual Lock, ktorá slúchadlá istí pred spadnutím a poškodením o tvrdý povrch. Slúchadlá sú odolné voči potu a striekajúcej vode – IPX5 certifikácia.

Kvalitný zvuk slúchadiel značky JBL

So slúchadlami začujú vaše uši časti skladieb, ktoré tam nikdy neboli, a to predovšetkým vďaka frekvenčnému rozsahu 10 – 22 000 Hz, čo je jedna z hlavných vlastností, ktorá vytvára charakteristický zvuk značky JBL.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JBL Reflect FIT čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL Reflect FIT černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JBL Reflect FIT fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií