Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

JBL Reflect iOS modré

Zobraziť katalóg
JBL Reflect iOS modré
Slúchadlá do uší ergonomicky tvarované nadstavce do uší, nasmerovaná slúchadlá, 8,5 mm menič, 10 Hz - 22 kHz, 3,5 mm jack, reflexný kábel odolný proti potu
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JJ091y1 Produktové číslo:  500363217614 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JBL Reflect iOS modré

Ako stvorené pre športovcov

Slúchadlá JBL Reflect ponúkajú robustnú konštrukciu s pogumovanými elementmi v spojení s vynikajúcou kvalitou zvukového prednesu. Praktické trojtlačidlové ovládanie pre iOS zariadenia možno využívať aj v rukaviciach. Bezproblémovo s ním obslúžite zoznam prehrávaných skladieb či prijmete a ukončíte hovor. Na pohodlnú komunikáciu vám poslúži na kábli integrovaný smerový mikrofón.

Model JBL Reflect využíva 8,5 mm meniče, ktorých hlavnou prednosťou je zabezpečenie vysoko realistického zvuku a pokrytie širokého dynamického rozsahu s maximálnym množstvom detailov. So svetovo cenenou akustikou a ohromujúcim basovým základom vám tieto slúchadlá zabezpečia koncertný zážitok úplne kdekoľvek.

Tieto slúchadlá sú špeciálne upravené pre športovcov, nielenže sú odolné proti potu, navyše ich špeciálny kábel je potiahnutý reflexnou vrstvou, ktorú ocenia hlavne fandovia večerných a nočných behov. Vďaka magnetom na vonkajších stranách štupľov k sebe pri vybratí z uší priľnú a nedochádza tak k nepríjemnému hojdaniu a poskakovaniu pri športových aktivitách. Vďaka plochému káblu sa len tak nezamotajú a jeho dĺžka je ideálna na používanie s mobilným telefónom či iPodom na ruke. Ak budete chcieť používať slúchadlá so zariadením umiestneným napríklad v kase, stačí pripojiť predlžovací káblik, ktorý je súčasťou balenia.

Špičkový komfort a usadenie v uchu

Na rozdiel od klasických slúchadiel majú tieto špeciálna ,,háčik", ktorý zabraňuje vypadávaniu slúchadiel z uší pri akejkoľvek aktivite. Tieto ľahké ušné nadstavce poskytujú vynikajúcu zvukovú izoláciu blokovaním takmer všetkého hluku okolitého prostredia a zároveň napomáhajú k dynamickému podaniu basovej zložky. Vďaka tomu môžete počúvať vašu obľúbenú hudbu pri nižšej a pre uši bezpečnejšej hlasitosti.

Funkcie

JBL Reflect iOS pracujú perfektne s iOS zariadeniami, vybavenými 3,5 mm konektorom. Špeciálne pre zariadenia iPhone, iPad a iPod obsahujú mikrofón a trojtlačidlové ovládanie na káble. Vďaka nemu budete môcť pohodlne obsluhovať prehrávanie hudby aj telefonovať, bez toho aby ste museli siahať na zdrojové zariadenia. Aktuálnu kompatibilitu všetkých funkcií nájdete najlepšie priamo na stránkach výrobcu.

Potešujúce drobnosti

Slúchadlá JBL Reflect iOS sú dodávané s tromi pármi rôzne veľkých ušných nadstavcov a predlžujúcim káblom.

 

Kľúčové prvky:

  • Špeciálne prispôsobená konštrukcia proti vlhkosti a potu.
  • Veľmi odolná konštrukcia s pogumovanými prvkami.
  • Veľké trojtlačidlové ovládanie na jednoduché telefonovanie a obsluhovanie prehrávania pri outdoorových aktivitách.
  • Komplexné ovládanie hudby a obsluhy volania na vybraných modeloch iPod/iPhone/iPad.
  • Smerový mikrofón na komunikáciu hands-free, a telefonovanie s krištáľovo čistým snímaním zvuku.
  • Patentované ušné nadstavce zabezpečia pohodlné nosenie po celé hodiny. 
  • Reflexný, plochý kábel

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JBL Reflect iOS modré Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL Reflect iOS modrá.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií