Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

JBL Synchros S500 čierne

Zobraziť katalóg
JBL Synchros S500 čierne
Slúchadlá – ľahký oceľový hlavový pás, kožené náušníky, 50mm meniče, 10Hz–22kHz, 117dB, 3,5mm jack, odnímateľný kábel
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JJ092l Produktové číslo:  500363207646 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JBL Synchros S500 čierne

 

Špičkové slúchadlá s 50 mm reproduktorovým meničom a PureBass výkonom poskytnú vašim ušiam nekompromisný audio zážitok a pohodlie aj pre mnohohodinové počúvanie. Exkluzívna technológia JBL LiveStage spracovávania signálu vám sprostredkuje realistické zvukové podanie, porovnateľné so živým koncertom. Čistota zvuku je na skvelej úrovni, bez ohľadu na hlasitosť nahrávky, a hlboké tóny nepostrádajú výraznú údernosť.

Ocenený dizajn

Slúchadlá JBL Synchros S500 si za svoje atraktívne spracovanie vyslúžili ocenenie za dizajn. Vychutnajte si do detailov premyslené spracovanie aj vy. Slúchadlá nielen že skvelo vyzerajú, ale vďaka šírke hlavového mostu sú pohodlné aj po hodinách používania. Nasaďte si kožené náušníky a ponorte sa do podmanivých tónov elektronickej hudby alebo dlhých gitarových rifov.

Ovládací panel

JBL Synchros S500 sú vybavené dvojicou AAA batérií, takže slúchadlá môžu fungovať až 20 hodín bez akejkoľvek straty na kvalite zvuku. Slúchadlá sú kompatibilné takmer s ktorýmkoľvek smartfónom, tabletom či notebookom vďaka 3,5 mm konektoru. Využite pri počúvaní 3-tlačidlový panel pre výber skladieb alebo prijatie hovoru vďaka integrovanému mikrofónu, pri cestovaní potom príde vhod skladacia konštrukcia a odnímateľný kábel. Vďaka tomu sa lepšie zmestia do praktického puzdra, ktoré je súčasťou balenia.


Balenie:

  • Slúchadlá JBL S500
  • Kábel s 3-tlačidlovým diaľkovým ovládačom a mikrofónom
  • 2× AAA batérie
  • Ochranné puzdro
  • Príručka

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JBL Synchros S500 čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL Synchros S500 černá.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií