Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

JBL Under Armour True Wireless Flash čierne

Zobraziť katalóg
JBL Under Armour True Wireless Flash čierne
4,8 10 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, True Wireless štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 4.2, prijímanie hovorov, prepínanie skladieb, certifikácia IPX7–odolné voči vode a potu, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, citlivosť 95 dB/mW, impedancia 14 Ohm, menič 5.8mm, výdrž batérie až 25h(5h+20h)
Kód:  JJ094c1 Produktové číslo:  UAJBLFLASHBLK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JBL Under Armour True Wireless Flash čierne Predaj skončil

JBL Under Armour True Wireless Flash čierne

Bluetooth slúchadlá

JBL UNDER ARMOUR TRUE WIRELESS FLASH

JBL Under Armour sú kompaktné slúchadlá, ktorých hlavnou prednosťou je predovšetkým úplne bezdrôtové vyhotovenie, čo ocenia nielen športovci, ale aj vyznávači voľného životného štýlu. Slúchadlá sú vybavené technológiou Bluetooth 4.1, vďaka ktorej si môžete púšťať hudbu z vášho smartfónu, tabletu alebo PC. Výdrž batérie slúchadiel a nabíjacieho puzdra jumožňuje prehrávať hudbu až 25 hodín.

JBL Under Armour True Wireless Flash

Integrovaný mikrofón slúchadiel JBL UNDER ARMOUR TRUE WIRELESS FLASH

Vďaka integrovanému mikrofónu hravo prijmete hovory, ovládanie je zabezpečené pomocou jediného intuitívneho tlačidla.

JBL Under Armour True Wireless Flash

Unikátna technológia

Špecialitou bezdrôtových slúchadiel JBL UNDER ARMOUR TRUE WIRELESS FLASH je špičkový systém Bionic Hearing s technológiami TalkThru a Ambient Aware. TalkThru zvýrazní hlasitosť reči, takže môžete ľahšie komunikovať pri cvičení so svojím kolegom. Ambient Aware umožňuje dynamicky nastaviť počuteľné množstvo okolitého hluku na väčšiu bezpečnosť napríklad pri behu mestom.

JBL Under Armour True Wireless Flash

Celková výdrž batérie je až 25 hodín

Výdrž batérie batérie slúchadiel JBL UNDER ARMOUR TRUE WIRELESS FLASH na jedno nabitie je 5 hodín prehrávania hudby. Nemusíte sa ale obávať vybitia, ak máte naponáhlo. Pomocou vodoodolného hliníkového puzdra jednoducho dobijete tieto slúchadlá až na ďalších 20 hodín.

JBL Under Armour True Wireless Flash

Odolná konštrukcia slúchadiel JBL UNDER ARMOUR TRUE WIRELESS FLASH

Teraz už nič nezastaví váš tréning. Športovým slúchadlám JBL UNDER ARMOUR TRUE WIRELESS FLASH vďaka vodotesnosti IPX7 neuškodí dážď ani pot pri vašom tvrdom tréningu. Bezdrôtové slúchadlá sú navrhnuté tak, aby mohli byť použité absolútne kedykoľvek. Ani nepriazeň počasia vás nezastaví.

JBL Under Armour True Wireless Flash

Špeciálna konštrukcia na maximálnu bezpečnosť

Vďaka špeciálnej konštrukcii do uší Sport Flex Fit si môžete byť úplne istí, že slúchadlá JBL UNDER ARMOUR TRUE WIRELESS FLASH budú na svojom mieste aj pri tom najnáročnejšom tréningu.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel JBL UNDER ARMOUR TRUE WIRELESS FLASH

Absolútne bezdrôtové slúchadlá

Komunikácia cez Bluetooth

Integrovaný mikrofón

Špičkový systém Bionic Hearing

Až 25 hodín prehrávania

Krytie IPX7

JBL Under Armour True Wireless Flash

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
4.2 Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
95 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
5,8 mm Hotovo!
Impedancia
14 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Integrovaný Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
25 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
5 h Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
20 h Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
16 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, zvažujem kúpu športových slúchadiel ale neviem sa rozhodnúť medzi JBL under armour a Bose soundsport free. Mal niekto možnosť vyskúšať oba modely? BOSE majú problém s oneskoreným zvukom pri videách na youtube no zaujímalo by ma ktoré majú lepšiu kvalitu zvuku.

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či je možné slúchadlami prijať a rušiť hovor, prípadne či je možné meniť hlasitosť hudby. Ďakujem.

Dobrý den. Prosím vás. Lze u sluchátek JBL UA vypnout okolní zvuky. Nevím jak to přesně popsat. Zkrátka když třeba pojedu na kole a bude vítr nebo nějaký jiný okolní zvuk tak zda ho uslyším nebo zda to jde vypnout abych mohl poslouchat muziku a neslyšel nic okolo. Děkuji

Dobrý den, jaký je oficiální servis v ČR na JBL Under Armour True Wireless Flash sluchátka? Koupil jsme je v zahraničí a mám na nich problém s párováním levého sluchátka. Svítí na něm jen červená kontrolka pro dobíjení. Děkuji za radu.

Zdravým, už jsem zde přidával jeden dotaz a po odpovědích které jsem četl teď váhám jestli koupit JBL TRUE WIRELESS FLASH nebo HUAWEI FREEBUDS 3i. Byl bych rád za radu nebo doporučení k oboum z nich protože jsi nejsem jistý která by pro mě byla lepší. Předem díky za odpověď.

Dobrý den, měl bych dotaz jestli sluchátka komunikují s mobilem odděleně, tedy jestli je možné poslouchat hudbu třeba jen přes levé. U Bluetooth sluchátek co používám teď když chci poslouchat jen přes levé musí to pravé být z krabičky taky, jinak se levé nezpáruje. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či je normálne že v sluchatkach chrčí/píska... je to dosť nepríjemné, hlavne pri menšej hlasitosti... znie to ako keby máte hifi vežu naplno ale nič tam nehrá... neviem či to mám dať na reklamáciu alebo nie... samozrejme slúchadla držia v ušiach skvele čo som sa s tým inde nestretol.

Dobrý den, chtěl jsme zeptat zda sluchátka mají funkci tlumení okolního zvuku. Děkuji za odpověď

Dobry den Maju sluchadla aj vlastnu aplikaciu JBL na upravu zvuku v app store?

Dobry den, chtel bych se zeptat. zakoupil jsem si tyto sluchatka, ale pri nejake dobe me z niceho nic vypadne leve sluchatko pri poslechu hudby, ale prave hraje stale dal. stava se to nekomu jinemu nebo jenom me ? muzete kdyz tak prosim jak problem resit ? dekuji za odpoved.

12
Diskusia a poradňa k JBL Under Armour True Wireless Flash čierne
Príslušenstvo pre JBL Under Armour True Wireless Flash čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL Under Armour True Wireless Flash černá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JBL Under Armour True Wireless Flash Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JBL Under Armour True Wireless Flash, fekete.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií