AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

JBL V110BT matná sivá

Zobraziť katalóg
JBL V110BT matná sivá
5 2 hodnotení
Slúchadlá s mikrofónom s mikrofónom, do uší, Bluetooth, frekvenčný rozsah 10Hz–22000Hz, citlivosť 96dB/mW, menič 5,8mm, výdrž batérie až 8h
Kód:  JJ092s1a Produktové číslo:  JBL V110BT GML Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JBL V110BT matná sivá

Ak ste si obľúbili štupľové slúchadlá, neváhajte a doprajte si zvuk ako na koncerte alebo štadióne za veľmi priaznivú cenu. Štýlové a kompaktné bezdrôtové slúchadlá do uší JBL V110BT sú veľmi pohodlné a ponúkajú čistý, Pure Bass zvuk. Do uší padnú všetkým vďaka trom rôznym nadstavcom do uší vo veľkosti S, M, a L.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel JBL V110BT matná sivá

  • Ľahučké, pohodlné a kompaktné slúchadlá pre každodenné použitie
  • Odolný kryt slúchadiel s kovovou úpravou
  • 3-tlačidlový diaľkový ovládač s mikrofónom
  • Nabíjanie slúchadiel cez micro USB kábel ktorý je v balení
  • Slúchadlá vydržia hrať až 6 hodín

Presný a pôsobivý zvuk slúchadiel JBL V110BT

Jednoduchý dizajn, v kombinácii s elegantnými farbami, pristane všetkým vekovým kategóriám. Odolný kryt s kovovou úpravou v sebe ukrýva 5,8 mm meniče. Cez svoj malý rozmer sprostredkujú seriózne hlboké basy, ktoré možno prirovnať k špičkovým koncertom na štadiónoch. Praktický trojtlačidlový ovládač umiestnený na kábli vám uľahčí ovládanie. Prehrávanie hudby tak bude veľmi jednoduché a vďaka vstavanému mikrofónu, ktorý sa nachádza na kábli, už nebudete musieť hľadať telefón po vreckách. Hovor si jednoducho vybavíte cez slúchadlá.

Parametre a špecifikácia

Farba
Sivá Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JBL V110BT matná sivá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL V110BT matná šedá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JBL V110BT matt grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JBL V110BT matt szürke.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií