Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

JBL V710BT matná sivá

Zobraziť katalóg
JBL V710BT matná sivá
Bezdrôtové slúchadlá – bezdrôtové, náhlavné, Bluetooth 4.1, Shar, frekvenčný rozsah 10Hz – 22kHz, meniče 40mm, impedancia 32ohm, citlivosť 96dB, výdrž batérie až 25 hodín
Kód:  JJ092s3a Produktové číslo:  JBL V710BT GML Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JBL V710BT matná sivá

Užite si vašich obľúbených hudobných interpretov s novými bezdrôtovými Bluetooth slúchadlami od spoločnosti JBL. Zaujmú najmä svojim štýlovým dizajnom, kvalitnou izoláciou okolitého hluku a hutným zvukom. Štýlový tkaninový hlavový pás je veľmi pohodlný a kladie dôraz na váš módny trend. Zaiste oceníte skutočnosť, že slúchadlá možno pripojiť k viacerým zariadeniam. Všetko prebieha veľmi ľahko a plynulo. Slúchadlá jednoducho spárujete s vaším telefónom, tabletom, notebookom alebo prehrávačom.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel JBL V710BT matná sivá

  • Náhlavné bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom
  • Až 25-hodinová výdrž batérie
  • Stačia len 2 hodiny pre plné nabitie
  • Plynulé prepínanie medzi zariadeniami
  • Tkaninový hlavový pás
  • Ovládače zvuku na slúchadle
  • Tkaný odpojiteľný kábel

Slúchadlá s podporou Handsfree a Bluetooth

Prehrávajte hudbu bezdrôtovo aj na veľkú vzdialenosť, alebo využite slúchadlá na vybavovanie hovorov s voľnými rukami. Združený ovládač je umiestnený priamo na náušníku. Zmeniť pieseň, hlasitosť, či prijať prichádzajúci hovor sa dá stlačením jedného tlačidla. Možno tak plynule prechádzať z počúvania hudby k telefónnemu hovoru a späť a to všetko stále bez mobilného telefónu v ruke. Na jedno nabitie batérie zvládnu slúchadlá hrať až 25 hodín. Okrem toho môžu fungovať aj ako bežné káblové slúchadlá. Možno ich totiž audio káblom pripojiť aj k zariadeniu, ktoré technológiu Bluetooth nepodporuje, a šetriť tak ich batériu.

Štýlové a funkčné slúchadlá JBL

JBL V710BT sú odolné slúchadlá s moderným dizajnom. Pružný náhlavný diel s nastaviteľnou veľkosťou sa spoločne s mäkkými náušníkmi prispôsobí akémukoľvek tvaru hlavy a umožní komfortné dlhodobé používanie.

Zvuková reprodukcia ako sa patrí

Slúchadlá servírujú hutný, ale stále veľmi vyvážený zvuk, ktorý zabezpečí kvalitnú reprodukciu najrôznejších hudobných žánrov v celom dynamickom rozsahu od zrozumiteľných výšok, čitateľných stredov až po hlboké basy. Zvukový prednes ocenia taktiež filmoví fanúšikovia a hráči počítačových hier.

Voľnosť pohybu aj so slúchadlami

Rýchle párovanie pomocou bezdrôtovej technológie zaistí spoľahlivú a čistú zvukovú reprodukciu z akéhokoľvek zariadenia vybaveného funkciou Bluetooth. Užívajte si výhody wireless pripojenia pri každodenných aktivitách a pocit voľnosti pri počúvaní hudby až 10 m od vášho mobilného telefónu či notebooku. Už nikdy viac vytrhnutý konektor z mobilu alebo zlomený kábel. Tieto starosti už môžete pustiť z hlavy.

Parametre a špecifikácia

Farba
Sivá Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JBL V710BT matná sivá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL V710BT matná šedá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JBL V710BT matt szürke.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií