Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Jean Luis David 39968

Zobraziť katalóg
Jean Luis David 39968
Žehlička na vlasy – parná keramický, turmalínový povrch doštičiek, šírka doštičiek 50 mm, 6 teplotných stupňov, rozsah teploty od 150 do 230 °C, rýchle nahrievanie, automatické vypnutie, plávajúce žehliace dosky, regulácia teploty, svetelná signalizácia, vhodná aj na tvorbu vĺn, podsvietený displej, príkon 50 W, dĺžka prívodného kábla 2 m, sivá farba, bezpečnostný zámok a plávajúce žehliace dosky, sieťové napájanie
Kód:  DEMZV687 Produktové číslo:  39968

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Jean Luis David 39968

Chcete mať krásne lesklé a zdravé vlasy? Potom vám určite príde vhod žehlička na vlasy Jean Luis David. Vybrať si môžete zo 6 úrovní teplôt. Tajomstvo perfektne upravených vlasov sa ukrýva v širokej teplotnej škále v rozmedzí od 150 °C do 230 °C, vďaka čomu sa zvládne žehlička starať o vlasy individuálne podľa ich kvality. Jemným zaobchádzaním dosiahnu výbornú pevnosť, lesk aj požadovaný tvar. Dostačujúci príkon 50 W dokáže žehličku uviesť do pohotovosti iba za. Keramický žehliaci povrch výborne skĺzne po vlasoch, preto vám na ich tvarovanie postačí menej ťahov. Výsledný účes bude presne taký, aký si prajete. Na povrchu žehličky sa nachádza turmalínový antistatický materiál, vďaka ktorému vaše vlasy nebudú elektrizovať a nadchnú vás žiarivým leskom. Doštičky sú široké 50 mm.

Žehlička na vlasy Jean Luis David 39968 Obal/škatuľka
Žehlička na vlasy Jean Luis David 39968 Vlastnosti/technológia

Hlavné vlastnosti žehličky na vlasy Jean Luis David 39968

  • Žehlička na vlasy Jean Luis David vás nadchne účesom ako od kaderníka
  • Pýši sa 6 teplotnými stupňami
  • Šírka doštičiek zodpovedá 50 mm
  • Rýchle nahriatie je zaistené pomocou vysoko výkonného ohrievača
  • Možnosť vytvoriť si kučery
  • Šetrnú a účinnú úpravu umožní žehlenie pomocou pary
  • Pre bezpečné používanie výrobca pridal svetelnú signalizáciu prevádzky a automatické vypnutie
  • Z čitateľného displeja sa dozviete potrebné informácie
  • Dĺžka prívodného kábla je 2 m
  • Pri skladovaní pomôže bezpečnostný zámok

Žehlička na vlasy Jean Luis David si vás získa svojimi funkciami

Inovatívne pohyblivé plávajúce dosky účinne obmedzujú tlak vyvíjaný na vlasy, a tak zabraňujú poškodeniu vlasového vlákna. Súčasne chránia vlasy pred polámaním. Vysoko výkonný ohrievač zaisťuje krátku dobu zahriatia žehličky na prevádzkovú teplotu. Žehlička sa prispôsobí vašim prianiam a premení sa behom okamihu aj na kulmu. Je vyrobená tak, aby zvládla precízne žehlenie aj krásne kučery. Použitie pary zaručí efektívnu a rýchlu úpravu vlasov. Vlasy budú navyše hebké a prirodzene zdravé, pretože žehlenie parou je pre ne veľmi šetrné. Pokiaľ patríte k ľuďom, ktorí si nemôžu spomenúť, či spotrebič skutočne vypli, iste vám príde vhod automatické vypnutie žehličky a praktická svetelná signalizácia prevádzky. Žehlička na vlasy Jean Luis David je ideálna pre tých, ktorí sa snažia docieliť perfektný účes šetrným stylingom.

Žehlička na vlasy Jean Luis David 39968 Screen

Bezproblémová manipulácia aj obsluha

Žehlička na vlasy Jean Luis David sa ľahko postará o všetky typy vlasov. Vo výbave nechýba bezpečnostný zámok, ktorý má na starosť uzamknutie doštičiek. To vám určite príde vhod, pokiaľ ju potrebujete uskladniť. Žehlička na vlasy disponuje klasickým sieťovým napájaním, ktorého benefitom je nepretržitá prevádzka. Žehlička na vlasy disponuje vstavaným akumulátorom, takže sa jej používanie vyznačuje vysokým komfortom. Žehlička na vlasy Jean Luis David sa určite nemusí hanbiť za svoj vzhľad. Pekná sivá poteší každého.

Parametre a špecifikácia

Materiál žehliacej plochy
Keramika, Turmalín Hotovo!
Šírka doštičiek
50 mm Hotovo!
Max. teplota
230 °C Hotovo!
Min. teplota
150 °C Hotovo!

Vlastnosti

Materiál žehliacej plochy
Keramika, Turmalín Hotovo!
Šírka doštičiek
50 mm Hotovo!
Max. teplota
230 °C Hotovo!
Min. teplota
150 °C Hotovo!
Počet teplotných stupňov
6 Hotovo!
Príkon
50 W Hotovo!

Funkcie

Napájanie

Typ napájania
Sieťové Hotovo!

Ostatné

Dĺžka prívodného kábla
2 m Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Jean Luis David 39968 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jean Luis David 39968. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Jean Luis David 39968. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Jean Luis David 39968.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií