Vyhraj lístky na EURO 2024

JJC HS-A

Zobraziť katalóg
JJC HS-A
Remienok na hodinky na ruku pre Sony
Kód:  JJC3101a1 Produktové číslo:  HS-A Stránky výrobcu
JJC HS-A Predaj skončil

JJC HS-A

Zaistite si pri fotografovaní ten najväčší možný komfort a chráňte svoj prístroj pred rizikom možného poškodenia. To všetko a oveľa viac poskytne praktický doplnok, s ktorým na trh prichádza spoločnosť JJC. Jedná sa o pútko na ruku, ktoré je primárne určené pre digitálne zrkadlovky a SLR kamery značky Sony.

Účelom modelu HS-N je zabezpečiť spoľahlivé upevnenie vášho prístroja počas fotografovania. Preto je vybavený širokým podstavcom pre podporu fotoaparátu. Je vyrobený z kvalitného a odolného materiálu, ktorý garantuje dlhodobé a spokojné užívanie a okrem toho je príjemný na dotyk. Remienok okrem iného vyniká aj pomerne nízkou hmotnosťou, teda sa nemusíte obávať, že by vás pri prenose akokoľvek zaťažoval. 

kľúčové vlastnosti

  • Pútko odolné voči sklzu a nárazom
  • pohodlné nosenie
  • Jednoduchá inštalácia
  • Jednoduché nastavenie
  • Kvalitný a odolný materiál - kombinácia ovčej kožušiny, textilu a plastu

Doplňujúce informácie:

Hmotnosť: 44 g

Rozmery: 32 × 5,3 × 1,5 cm

Materiál: ovčej kožušina

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JJC HS-A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JJC HS-A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JJC HS-A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JJC HS-A.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií