Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Galaxy A55 | A35 5G

JOBY GripTight GorillaPod Stand XL

Zobraziť katalóg
JOBY GripTight GorillaPod Stand XL
4,8 27 hodnotení
Ministatív nastaviteľný 360 °, súčasťou balenia Grip Tight pre telefóny šírky 69-99mm
Kód:  JO102j2 Produktové číslo:  JB01325

JOBY GripTight GorillaPod Stand XL

Maximálne flexibilný statív značky JOBY je ľahký, veľmi kompaktný a presadí sa aj na miestach, kde by normálne statívy pohoreli. Jedinečné, flexibilné nohy dovolia statív postaviť aj na kameni či do zrázu - nohy prispôsobíte akejkoľvek situácii. Možností je naozaj bezpočet, záleží len na vás a vašich nápadoch.

Flexibilný a multifunkčný 
Statív je vybavený špeciálnym úchytným systémom, vďaka ktorému do neho môžete uchopiť zariadenia so šírkou od 69-99 mm, čo znamená, že je kompatibilný s drvivou väčšinou mobilných telefónov a montáž je veľmi jednoduchá a hlavne pevná. Či už ho budete používať na pohodlnejšie čítanie, nakrúcanie videí, pozorovanie filmov či prezeranie internetu, iste vám všetky tieto situácie veľmi spríjemní. Vďaka jeho miniatúrnej veľkosti sa zmestí do akejkoľvek tašky či kabelky a preto ho môžete mať neustále pri sebe. Iste vás poteší, že grip je oddeliteľný, preto ho môžete odskrutkovať a namiesto neho naskrutkovať napríklad digitálny fotoaparát.

Parametre a špecifikácie:

Rozmery:
23 x 3 x 3 cm

Hmotnosť:
66 g

Kompatibilita:
Mobilné telefóny s šírkou 69-99 mm

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je vhodný stativ i pro Samsung S4mini?

Je i nějaký vyšší stativ na mobil? Aspoň 1 metr vysoký?? A když už tak hodí se pro Huawei P9 Lite??

Dobrý deň, dá sa očakávať tovar ešte tento mesiac? Lebo už 2x ste mi posunuli termín dodania objednávky o pár týždňov a už ma prestáva baviť čakať a dúfať, že to niekedy dorazí...

Dobrý den jak je výška těch nozicek.

Dobrý den, je stativ vhodný pro LG G4? Děkuji za odpověď

Je možné použít stativ i pro kameru

Je vhodný i pro honor 7 lite?

Dobrý den, je tento stativ vodný pro Iphone 7? Šířka mení sedmičky je 67,1, ale něco vezme i kryt, který na telefonu mám. Věřím, že se vejde, ale zajímá mě, zda-li bude dežet pevně. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, ráda bych se ujistila zda je stativ kompatibilní s telefony Samsung Galaxy S6 a Note 3. Děkuji.

je vhodný i pro Samsung Galaxy J5?

12
Diskusia a poradňa k JOBY GripTight GorillaPod Stand XL
Príslušenstvo pre JOBY GripTight GorillaPod Stand XL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JOBY GripTight GorillaPod Stand XL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JOBS GripTight GorillaPod Ständer XL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JOBS GripTight GorillaPod Ständer XL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JOBY Gorillapod GripTight állvány XL.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií