Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Motorola Edge 50 Family

JOBY GripTight GorillaPod Video

Zobraziť katalóg
JOBY GripTight GorillaPod Video
4,4 5 hodnotení
Ministatív nastaviteľný 360 °/135 °, flexibilné magnetické nohy, súčasťou balenia GripTight pre telefóny so šírkou 54-72mm
Kód:  JO102p1 Produktové číslo:  JB01314

JOBY GripTight GorillaPod Video

Maximálne flexibilný statív značky JOBY je ľahký, veľmi kompaktný a presadí sa aj na miestach, kde by normálne statívy pohorel. Jedinečné, úplne flexibilné nohy dovolia statív postaviť aj na kamene či do zrazu - nohy prispôsobíte akejkoľvek situácii. Možností je naozaj bezpočet, záleží len na vás a vašich nápadoch. A aby toho nebolo málo, má statív magnetické nožičky, vďaka ktorým ho môžete postaviť aj do zvislej polohy tým, že ho priložíte na akýkoľvek kovový predmet.

Flexibilné a multifunkčné
Statív je vybavený špeciálnym úchytným systémom, vďaka ktorému do neho môžete uchopiť zariadenia so šírkou od 54-72 mm, čo znamená, že je kompatibilný s drvivou väčšinou mobilných telefónov a montáž je veľmi jednoduchá a hlavne pevná. Či už ho budete používať na pohodlnejšie čítanie, natáčanie videí, pozorovanie filmov či prezeranie internetu, iste vám všetky tieto situácie veľmi spríjemní. Vďaka jeho miniatúrnej veľkosti sa zmestí do akejkoľvek tašky či kabelky a preto ho môžete mať neustále pri sebe. Iste vás poteší, že grip je oddeliteľný, preto ho môžete odskrutkovať a namiesto neho naskrutkovať digitálny fotoaparát.

Ideálne pre natáčanie a fotenie
Tento tripod je špeciálne upravený pre vášnivých kameramanov a fotografov, nielen že jeho možnosti uchytenia na akýkoľvek podklad sú takmer nekonečné, ale je opatrený tiež systémom kĺbov, vďaka ktorému môžete gripom otáčať o 360° horizontálnym smerom a navyše o 135° smerom vertikálnym, takže vás už nič nebude obmedzovať. Statív má špeciálnu rukoväť, vďaka ktorej ňou môžete otáčať podľa ľubovôle bez toho, aby ste museli manipulovať s mobilným telefónom.

Parametre a špecifikácie:

Maximálne zaťaženie:
325 g

Rozmery :
23.5 x 3.5 x 3.5 cm

Hmotnosť:
96 g

Kompatibilita:
Mobilné telefóny so šírkou 54-72 mm

Parametre a špecifikácia

Druh statívu
Tripod, Ministatív Hotovo!
Maximálne zaťaženie
0,33 kg Hotovo!
Hmotnosť
0,1 kg Hotovo!

Druh

Druh statívu
Tripod, Ministatív Hotovo!

Vlastnosti

Maximálne zaťaženie
0,33 kg Hotovo!
Hmotnosť
0,1 kg Hotovo!
Poznámka:
» Všetky statívy pre mobilné telefóny
» Všetky mini statívy
» Všetky tripody

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat jestli by jste byly schopni mi stativ doručit do tohle toho pátku, děkuji? :)

Dobrý den, chci se zeptat jestli by jste byly schopni mi státu v doručit do tohle toho pátku, děkuji? :)

Diskusia a poradňa k JOBY GripTight GorillaPod Video
Príslušenstvo pre JOBY GripTight GorillaPod Video Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JOBY GripTight GorillaPod Video. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JOBY Gorillapod Video Griptight. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JOBY Gorillapod Video Griptight. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JOBY Gorillapod Videó GripTight.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií