Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

JOBY MPod Mini Stand

Zobraziť katalóg
JOBY MPod Mini Stand
4,2 16 hodnotení
Ministatív pre mobilné telefóny, nastaviteľný 360 °, max. šírka telefónu 81mm, max. zaťaženie 325g
Kód:  JO102b Produktové číslo:  JB01279-BWW

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JOBY MPod Mini Stand

Maximálne flexibilný statív značky JOBY je ľahký, veľmi kompaktný a presadí sa aj na miestach, kde by normálne statívy pohoreli. Jedinečné, úplne flexibilné nohy dovolia statív postaviť aj na kamene alebo do zrázu - nohy prispôsobíte akejkoľvek situácii. Možností je naozaj neúrekom, záleží len na vás a vašich nápadoch.

Flexibilné a multifunkčné
Statív je vybavený špeciálnym gumičkovým úchytným systémom, pomocou ktorého môžete uchopiť zariadenie o šírke až 81 mm, čo znamená, že je kompatibilný s drvivou väčšinou mobilných telefónov a montáž je veľmi jednoduchá. Či ho  budete používať pre pohodlnejšie čítanie, natáčanie videí, pozorovanie filmov alebo prezeranie internetu, určite vám všetky tieto situácie veľmi spríjemní. Vďaka jeho miniatúrnej veľkosti sa zmestí do akejkoľvek tašky či kabelky a preto ho môžete mať neustále pri sebe.

Parametre a špecifikácia:

Maximálne zaťaženie:
325 g

Rozmery:
11.6 x 3.3 x 3.3 cm

Hmotnosť:
30 g

Kompatibilita:
Mobilné telefóny so šírkou do 81 mm

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jde prosím oddělat adaptér?

Diskusia a poradňa k JOBY MPod Mini Stand
Príslušenstvo pre JOBY MPod Mini Stand Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JOBY MPod Mini Stand. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JOBY MPod Mini Stand. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JOBY MPod Mini Stand. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ministativ JOBY MPod Mini fotóállvány mobiltelefonhoz.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií