AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

JURA E6 Dark Inox

Zobraziť katalóg
JURA E6 Dark Inox
4,7 13 hodnotení
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 280 g, príkon 1450 W, tlak 15 bar, materiál plast, objem nádržky na vodu 1,9 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, displej, nádoba na vodu, hadička na mlieko, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie a odvápňovací program, nahrievanie šálok, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, kompatibilný s JURA J,O,E,®, rozmery 35,1 × 28 × 44,6 cm (V׊×H), hmotnosť 9,1 kg
Kód:  JURAK395 Produktové číslo:  15439 Stránky výrobcu

JURA E6 Dark Inox

Automatický kávovar JURA vám umožní vychutnať si kávu z čerstvo namletých zŕn. Je jednoduchý na používanie, na prípravu nápoja stlačíte iba tlačidlo. Navyše je schopný urobiť dve porcie kávy naraz, čo oceníte, keď potrebujete rýchlo urobiť kávu pre viac osôb. Ponúka flexibilitu v príprave rôznych druhov kávových nápojov od espressa až po kapučíno. Môžete si vychutnať až 11 rôznych typov kávy. Plnoautomatický kávovar je kompatibilný s inteligentnými mobilnými zariadeniami, čo vám umožní napríklad vykonať zapnutie alebo zmenu nastavenia prípravy kávy na diaľku. Automatický kávovar JURA ponúkne dostatočný objem, ktorý postačí pre potreby celej rodiny.

Automatický kávovar JURA E6 Dark Inox ...
Automatický kávovar JURA E6 Dark Inox ...

Zásadné prednosti automatického kávovaru JURA E6 Dark Inox

  • Automatický kávovar JURA si získa srdce každého milovníka kávy
  • Kovový mlynček v automatickom kávovare je odolný voči mechanickému opotrebovaniu
  • Vychutnáte si až 11 rôznych typov kávy
  • Káva je v stroji stláčaná pod tlakom 15 bar
  • Objem nádržky na vodu je 1,9 l
  • Kapacita nádoby na kávovú usadeninu v porciách: 16
  • Materiálom automatického kávovaru JURA je plast
  • Z mliečnych receptúr si môžete nachystať espresso macchiato a cappuccino
  • Z nemliečnych receptúr je k dispozícii espresso, lungo a double espresso/doppio
  • Nechýba ani mliečna pena a horúca voda/čaj
  • Kávovar na zrnkovú kávu je kompatibilný s JURA J,O,E,®
  • Na pripojenie potrebujete WiFi a Bluetooth
  • Inteligentné technológie: diaľkové ovládanie a informácie o stave
  • Chuť nápoja dolaďuje nastaviteľnosť teploty nápoja, nastaviteľnosť veľkosti nápoja a nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy
  • Zásobník na 280 g kávových zŕn
  • Funkcia: funkcia horúcej vody, príprava dvoch šálok naraz, príprava nápoja jedným stlačením, automatické vypnutie, nastavenie obľúbených nápojov a inteligentný

Vyskúšajte zaujímavé funkcie plnoautomatického kávovaru

Plnoautomatický kávovar JURA je vybavený funkciami, ktoré zlepšia váš používateľský zážitok. Ak budete mať chuť na kávu, postačí zvoliť z pamäte prístroja uložený obľúbený nápoj a za malú chvíľu ho budete mať nachystaný. Prídavná funkcia horúcej vody vám umožňuje nachystať si iba horúcu vodu bez kávových prísad, čo je pohodlné a praktické, najmä ak nemáte k dispozícii samostatnú varnú kanvicu. S funkciou automatického vypnutia nemusíte mať starosti s ručným vypínaním kávovaru po dlhšej nečinnosti s ohľadom na šetrnosť k životnému prostrediu a bezpečnosť používateľa. Vďaka tejto funkcii minimalizujete opotrebovanie kávovaru a zároveň predlžujete jeho životnosť.

Automatický kávovar JURA E6 Dark Inox ...
Automatický kávovar JURA E6 Dark Inox ...

Inteligentný automatický kávovar JURA

Inteligentný automatický kávovar JURA bude patriť k vašim obľúbeným pomocníkom v domácnosti. Intuitívne ovládanie a inteligentné funkcie prístroja zaistia jednoduchú a príjemnú obsluhu. Prepojíte ho s inteligentnými technológiami, ako je JURA J,O,E,®, pomocou ktorých sa ku kávovaru pripojíte cez svoj telefón či tablet, a to odkiaľkoľvek. Informácie o stave prístroja zahŕňajú rôzne signály alebo upozornenia , ktoré vám pomáhajú lepšie rozumieť, ako kávovar automat funguje a či je potrebná jeho údržba. Na využívanie všetkých ponúkaných funkcií stačí prepojiť inteligentný kávovar s aplikáciou pomocou WiFi a Bluetooth.

Čerstvo namletá káva navodí pocit pohody

Automatický kávovar JURA vám zaručí, že každá šálka bude pripravená z čerstvo namletých zŕn. Kávovar na zrnkovú kávu má vo svojej výbave kovový mlynček, jeho konštrukcia je robustná a odolá proti nárazom aj prípadným nečistotám. Tlak, pod akým je káva v prístroji stláčaná, je 15 bar, to je dostatočné na vytvorenie lahodného espressa či kapučína, aké poznáte z kaviarne. Zásobník na kávové zrná má dostatočnú kapacitu 280 g, a tak ho nebude nutné neustále dopĺňať.

Automatický kávovar JURA E6 Dark Inox ...
Automatický kávovar JURA E6 Dark Inox ...

Prispôsobte si chuť kávy podľa svojich individuálnych predstáv

Automatický kávovar JURA zvládne nielen jednoduchú prípravu kávy, ale aj doladí jej chuť k dokonalosti. Tú zaručí okrem iného funkcia nastavenia teploty nápoja, ktorá nastaví vhodnú teplotu sparenia kávy a dosiahne tak jej neodolateľnú arómu. Nachystajte si priamo u vás doma vlastné nadýchané Espresso Macchiato a Cappuccino. Pred prípravou nápoja využite ohrievač šálky, ktorý vám pomôže udržať vašu kávu dlhšie horúcu. Kávovar disponuje praktickou hadičkou na mlieko, ktorá vám uľahčí prípravu kávových špecialít s mliekom. Stačí, keď naplníte zásobník vodou, pripojíte hadičku k nádobke s mliekom a vyberiete požadovaný nápoj. Kávovar pomocou hadičky pridáva mlieko do pripraveného espressa, čím vytvára dokonalú penu.

Jednoduchá údržba aj čistenie kávovaru JURA

Údržba automatického kávovaru JURA je ľahká. Pre najvyššie pohodlie má kávovar automatický proces čistenia. Pri zapnutí prístroja sa automaticky spúšťa preplachovanie, ktoré starostlivo odstraňuje zvyšky kávy. Tesne pred vypnutím prístroja dôjde opäť k prepláchnutiu vnútorného okruhu, čím sa zbaví kávových usadenín. Na dosiahnutie maximálnej jednoduchosti údržby je nachystaná inovatívna technológia čistenia mliečnych okruhov. Tá zabezpečí automatické čistenie mliečneho systému po každej príprave mliečneho nápoja. Keď je potrebné vykonať dôkladné čistenie alebo odvápnenie, kávovar na zrnkovú kávu vám to včas oznámi. To potom ľahko urobíte vďaka odvápňovaciemu programu. Usadeniny vápnika a horčíka totiž často obmedzia prietok vody, môžu znižovať teplotu a mať negatívny vplyv na chuť a arómu kávy. K dispozícii je taktiež možnosť nastaviť správny stupeň tvrdosti vody, čo zaručí optimálnu kvalitu kávy. Kávovar sa po uplynutí časového intervalu automaticky prepína do pohotovostného režimu, takže šetrí energiu aj životné prostredie.

Automatický kávovar JURA E6 Dark Inox ...

Výbava:

nádoba na vodu, integrovaný mlynček na kávu, displej a mliečne riešenie, bezdotykový displej a manuálne tlačidlá, nahrievanie šálok, hadička na mlieko, systém odvápnenia a samočistiaci systém

Mliečne receptúry:

espresso macchiato a cappuccino

Nemliečne receptúry:

espresso, lungo a double espresso/doppio

Ostatné receptúry:

mliečna pena a horúca voda/čaj

Rozmery:

35,1 × 28 × 44,6 cm (v × š × h)

Hmotnosť:

9,1 kg

Maximálna výška priestoru pre šálku:

11,1 cm

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 450 W Hotovo!
Tlak čerpadla
15 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1,9 l Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Kapacita zásobníka na kávové zrná
280 g Hotovo!
Kapacita nádoby na kávovú sadlinu v porciách
16 Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Funkcia horúcej vody, Príprava dvoch šálok naraz, Príprava nápoja jedným stlačením, Automatické vypnutie, Nastavenie obľúbených nápojov, inteligentný Hotovo!
Chuť nápoja
Nastaviteľnosť teploty nápoja, Nastaviteľnosť veľkosti nápoja, Nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy Hotovo!
Funkcia údržby a čistenia
Signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, Režim úspory energie, Nastaviteľná tvrdosť vody, Automatické čistenie mliečnych okruhov, Automatické preplachovanie, Odvápňovací program Hotovo!

Nápoje

Typ nápoja
Espresso, Mliečne kávové nápoje Hotovo!

Výbava

Všeobecná výbava
Nádoba na vodu, Integrovaný mlynček na kávu, Displej, Mliečne riešenie Hotovo!
Používateľské rozhranie
Bezdotykový displej, Manuálne tlačidlá Hotovo!
Príprava nápoja
Nahrievanie šálok Hotovo!
Mliečne riešenie
Hadička na mlieko Hotovo!

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie
WiFi, Bluetooth Hotovo!
Kompatibilita
JURA J.O.E.® Hotovo!
Inteligentné funkcie spotrebiča
Diaľkové ovládanie, Informácie o stave Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
44,6 cm Hotovo!
Šírka
28 cm Hotovo!
Výška
35,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
9,1 kg Hotovo!
Maximálna výška priestoru na šálku
11,1 cm Hotovo!

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Mlecí systém

Materiál mlecieho mechanizmu
Kov Hotovo!

Receptúry

Minimálny počet receptúr
11 Hotovo!
Mliečne receptúry
Espresso Macchiato, Cappuccino Hotovo!
Nemliečne receptúry
Espresso, Lungo, Double Espresso/Doppio Hotovo!
Ostatné receptúry
Mliečna pena, Horúca voda/čaj Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JURA E6 Dark Inox Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JURA E6 Dark Inox.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií