JVC GY-HM70

Zobraziť katalóg
JVC GY-HM70
Digitálna kamera na rameno, CMOS 12.4 Mpx (2Mpx video, 12Mpx foto), 29.5 - 354mm, F1.2 - 2.8, 16x optický zoom, 200x digitálny zoom v HD, FullHD 1920x1080, dotykový 3 "LCD displej, podpora SDHC, HDMI out
Kód:  JVC410r Produktové číslo:  GY-HM70E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JVC GY-HM70

Profesionálne kamera

S profesionálne kamerou JVC zaobstaráte tie najlepšie obrázky vo všetkých situáciách. Vďaka skvelej optike sú aj zábery za zhoršených svetelných podmienok dokonale ostré a kvalitné. Ideálne je táto kamera pre použitie na rôznych akciách, ako sú svadby, firemné kongresy a ďalšie. Vynikajúce funkcie optickej stabilizácie a ďalšie pokročilé funkcie zaistí perfektný záznam každého dôležitého momentu.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysokorýchlostné nahrávanie až 250 FPS
  • Prispôsobené k pohodlnému umiestnenie na rameno
  • Svetelnosť F 1,2 - skvelý obraz za zhoršených svetelných podmienok
  • 16 × dynamický zoom
  • Duálny batérie pre skvelú výdrž
  • Full HD rozlíšenie
  • Statické snímky s rozlíšením 12 Mpx

Vynikajúca optika

Optika robí z tejto kamery nástroj profesionálnej úrovne. Vynikajúca svetelnosť od F 1,2 a vysokorýchlostné nahrávanie až 250 FPS umožňuje tvorbu úchvatných záberov na akciách, kde nie je možné používať prídavné osvetlenie. Technológia JVC Super LoLux zaisťuje dokonalé farebné podanie a vynikajúcu kvalitu záznamov vyhotovených vo vnútri alebo v temnejším prostredí. Vďaka pokročilému CMOS senzoru sa môžete tešiť z perfektného rozlíšenie, vysoké citlivosť a excelentného podanie farieb na vašich videách.

Praktické funkcie

Robení záberov vo vysokom rozlíšení je veľmi náročné na pamäť. Preto kamera disponuje rovno dvojicou pamäťových slotov, ktoré môžete osadiť pamäťovými kartami SDHC / SDXC a získať tým dostatočnú kapacitu. Pri použití kamery na firemných akciách a svadbách tiež iste oceníte duálny systém batérií, kedy výdrž zariadenia môžete zdvojnásobiť pridaním druhej batérie.

Parametre a špecifikácia

Poznámka:
» Všetky videokamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JVC GY-HM70 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JVC GY-HM70E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JVC GY-HM70. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JVC GY-HM70. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JVC GY-HM70E.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií