JVC GZ R315W biela

Zobraziť katalóg
JVC GZ R315W biela
4,0 1 hodnotení
Digitálna kamera CMOS 2.5 Mpx, 40x optický zoom, FullHD 1920x1080, 8cm dotykový displej, 4 v 1 - vodotesná, páduvzdorná, mrazuvzdorná, prachu vzdorná, SD / SDHC / SDXC, USB, mini HDMI, CZ menu, biela
Kód:  JVC410l36 Produktové číslo:  GZ R315W Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JVC GZ R315W biela

Digitálna kamera JVC GZ R315W zdokumentuje vaše zážitky detailným Full HD videom a poradí si so štyrmi najčastejšími spôsobmi ohrozenia - odolá prachu, mrazu až -10 ° C, pádu z 1,5 metra a ponorenie až do 5metrové hĺbky! Kamera tak bude ideálnym prístrojom pre akčné užívateľa či na dovolenku pre celú rodinu napr. k vode, na hory, na pláž či kamkoľvek inam, kde by bežná kamera mohla ľahko prísť k úrazu. Nie je to však "obyčajná" outdoorová kamera, pretože model JVC GZ R315W má najmä úžasné predpoklady pre zhotovovanie toho najlepšieho videa Full HD s ostrosťou aj pri rýchlom pohybe a v živých farbách.

Kľúčové vlastnosti

  • Menu v češtine
  • 2,5 Megapixelový CMOS snímač so spätným podsvietením
  • Super LoLux pre vynikajúcu kvalitu aj v šere
  • Inteligentné protiotrasová technológia
  • Softvér Everio MediaBrowser 4 pre editáciu a archiváciu
  • Vodotesná, páduvzdorná, mrazuvzdorná, prachu vzdorná

Vďaka vysoko svetelnému objektívu (f / 1,8) a prítomnosti citlivého snímača CMOS so spätným podsvietením je kamera schopná snímať Full HD klipy aj za zlého osvetlenia. Urobená videá netrpia zhoršenou kvalitou alebo zvýšeným šumom. Objektív má nielen lákavé parametre pre vedenie svetla, ale aj 40násobný optický zoom spojený so zoom mikrofónom. Natáčanie i menej skúseným užívateľom uľahčí vstavaný inteligentný automatický režim. Ten vie rozpoznať rôzne scény i tváre jednotlivých účastníkov, a podľa nich vyberie tá najlepšie nastavenie pre dosiahnutie čo najkvalitnejšieho obrazu. Okrem toho kameru užijete aj pre tvorbu časozberného videa, kam zachytíte rastúce úspechy práce aj krásy prírody.

Nahrávanie prebieha do formátu AVCHD s rýchlosťou záznamu až 24 Mbps! Pohotovo momentku počas vytváraní videa hravo zaobstaráte z akejkoľvek akcie. Kamera umožňuje tiež zhotovovanie efektných časozberných záznamov. Počas natáčania príde vhod aj 3 "dotykový displej s vyklápaním. Cez neho je realizované jednoduché ovládanie kamery cez intuitívne prostredie s českým jazykom. Kameru dokáže napájať zabudovaný akumulátor nadštandardne dlhých 5 hodín.

Poznámka:
» Všetky videokamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JVC GZ R315W biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JVC GZ R315W bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JVC GZ R315W Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JVC GZ R315W Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JVC GZ R315W Fehér.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií