Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

JVC GZ-R405B

Zobraziť katalóg
JVC GZ-R405B
Digitálna kamera – Full HD 1920×1080, 3" LCD dotykový displej, CMOS 1/5.8", statické snímky 10Mpx, vodotesnosť do 5m, pádu odolná z výšky 1.5m, sekvenčný záznam, podpora Micro SD/SDHC/SDXC, Micro USB, Mini HDMI, kapacita batéria 3200mAh
Kód:  JVC2001b2 Produktové číslo:  GZ-R405B Stránky výrobcu

JVC GZ-R405B

Potrebujete spoľahlivého spoločníka na prírodné výlety, rodinnú dovolenku alebo zimnú zábavu v snehu s deťmi? Tieto potreby jednoznačne naplní praktická kamera, ktorú vyrobila spoločnosť JVC. Hovoríme o modeli JVC GZ-R405B v elegantnom čiernom dizajne, ktorý natáča vo full HD rozlíšení (1 920 × 1 080 pixelov) a starostlivo tak zachytí všetky dôležité momenty. A aby ste boli ešte bližšie vašim okamžikom, kamera JVC GZ-R405D má až 40-násobný optický zoom a 60-násobný dynamický zoom. 

Kľúčové vlastnosti digitálnej kamery JVC GZ-R405B

  • Kamera JVC GZ-R405B v elegantnej čiernej farbe
  • Kamera má vysokú odolnosť voči vode, mrazu, prachu a pádom
  • Využíva snímač CMOS 2,5 megapixelov, ktorý má spätné podsvietenie
  • Disponuje dotykovým LCD displejom s rozmermi 80 mm
  • Kamera sa môže pochváliť 40× optickým a až 60× dynamickým zoomom
  • JVC GZ-R405B ponúka vnútornú pamäť s kapacitou až 4 GB s rozšíriteľnou pamäťovou kartou
  • Funkcia rozpoznávania tváre a časozberného videozáznamu
  • Snímanie v rozlíšení Full HD 1 920 × 1 080 p
  • Technológia K2 pre kvalitné nahrávanie zvuku

JVC GZ-R405B je priateľ pre nekomfortné situácie

S modelom JVC GZ-R405B môžete cestovať takmer kdekoľvek. Bezpečnosť vašej kamere vám poskytne praktická certifikovaná vodoodolnosť IPX6/IPX8, ktorá nedovolí, aby voda prenikla do vašej kamery. Ďalšou vysoko cenenou funkciou je odolnosť voči prachu IP5X, ktorú zaručuje metóda MIL-STD-810F 516.5 alebo mrazuvzdornosť testovaná pri teplotách od -10 do +40 stupňov Celzia. Ak chcete, aby vaše zábery boli presne také, aké chcete, inteligentná protiotrasová technológia vám pomôže predchádzať nepríjemnému chveniu a vibráciám pripohybe. Pri väčších udalostiach vám príde vhodná funkcia detekcie tváre s automatickým rozpoznávaním tváre alebo automatickým prispôsobením nastavení podľa aktuálne snímaného prostredia.

Kvalitné vybavenie je samozrejmosťou kamery JVC

Digitálna kamera JVC GZ-R405B dokáže nahrávať aj pri zatvorení obrazovky, v takzvanom režime „akčnej kamery". Vysokokvalitné nahrávanie je zabezpečené snímačom CMOS 2,5 megapixelov so spätným podsvietením. Videá si môžete prehliadať na 8 cm 3" dotykovom displeji, ktorý pracuje s technológiou LCD. Kamera JVC disponuje tiež možnosťou časozberného záznamu a pridaním inteligentných animovaných efektov. Vysokokvalitný zvuk v každom zábere zaručí zoom mikrofón s technológiou K2 pre nahrávanie zvuku vo vysokej kvalite. Záznam vo Full HD rozlíšení disponuje vysokou prenosovou bitovou rýchlosťou až 24 Mb za sekundu. Super LoLux zaistí vysokú kvalitu videa aj v nepriaznivých svetelných podmienkach a v šere, o zvyšok sa postará profesionálny HD objektív KONICA MINOLTA. 37 mm závit je určený pre rôzne druhy predsádok. 

Priestor, ktorý vyhovuje

Vhod vám prídu 4 GB vnútorného priestoru, ktoré možno samozrejme rozšíriť zakúpením SD, SDHC alebo SDXC pamäťových kariet. Statické snímky sa dajú zachytiť s rozlíšením 10 Mpix. Zabudovaná batéria disponuje 3 200 mAh pre celkovo až 5 hodín natáčania. Keď sa batéria vybije, stačí ju dobiť cez USB. Pre všetkých nadšencov je počas nabíjania dokonca možné stále natáčať. Telo digitálne kamery JVC GZ-R405B disponuje AV výstupom a HDMI výstupom verzie 1.3 a v balení nájdete tiež softvér Everio MediaBrowser 4, ktorý umožňuje pohodlné editovanie a archiváciu zaznamenaných videozáznamov. Kamera JVC bez problémov spolupracuje aj so softvérom iMovie a Final Cut ProX. Pre jednoduchú komunikáciu je samozrejmosťou menu v českom jazyku.


Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
12,7 cm Hotovo!
Výška
6 cm Hotovo!
Hĺbka
5,95 cm Hotovo!
Hmotnosť
290 g Hotovo!

Typ a funkcie

Vlastnosti
Odolné vyhotovenie, Vodoodolnosť Hotovo!

Snímač

Rozlíšenie snímača
2,5 Mpx Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!

Objektív

Typ objektívu
Zoom Hotovo!
Optický zoom
40 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3,1" (7,87 cm) Hotovo!
Funkcie displeja
Otočný/výklopný, Dotykový Hotovo!

Batéria

Typ napájania
USB Hotovo!
Kapacita batérie
3 200 mAh Hotovo!

Vstupy a výstupy

Audio/Video
Mini HDMI Hotovo!

Typ a funkcie

Typ
Outdoor Hotovo!
Funkcie
Odolný materiál, Vodoodolnosť, Optická stabilizácia obrazu, Detekcia tvárí, Dotykové ovládanie, Batériové napájanie Hotovo!

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Max. rozlíšenie videa
Full HD (1920 × 1080) Hotovo!

Výstupy

Audio/Video
Mini HDMI Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
3 200 mAh Hotovo!
Typ napájania
USB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
290 g Hotovo!
Šírka
127 cm Hotovo!
Výška
60 cm Hotovo!
Hĺbka
59,5 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kamera je asi tezkotonazni, jinak by nemohla vážit 290 kg jak máte v popisu!? Radek

Jaké pouzdro byste doporučili pro tuto kameru (pouzdro jen na kameru, transport většinou v batohu nebo kabelce bez nutnosti dalšího příslušenství)? Rád bych objednal společně s kamerou. Děkuji

Diskusia a poradňa k JVC GZ-R405B
Príslušenstvo pre JVC GZ-R405B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JVC GZ-R405B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JVC GZ-R405B.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií