JVC GZ-RX115B

Zobraziť katalóg
JVC GZ-RX115B
5 3 hodnotení
Digitálna kamera CMOS 2,5 Mpx, 40x optický zoom, FullHD 1920x1080, 8cm dotykový LCD, vstavaná WiFi, iFrame, SD/SDHC/SDXC, USB, mini HDMI 1.3
Kód:  JVC410n Produktové číslo:  GZ-RX115B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JVC GZ-RX115B

Digitálna kamera JVC GZ-RX115B zdokumentuje vaše zážitky detailným Full HD videom v rozlíšení 1920x1080 ako na vstupe, tak na výstupe. Táto kamera je extrémne odolná a poradí si so štyrmi najčastejšími spôsobmi ohrozenia - odolá prachu, mrazu, pádu a je vodotesná! Už nie je nutnosťou používať púzdro, pre ochranu vašej kamery pred poškodením. Kamera bude ideálnym prístrojom pre akčného užívateľa či na dovolenke pre celú rodinu.

Nie je to "obyčajná" outdoorová kamera, pretože tento model má  predpoklady pre zhotovovanie toho najlepšieho videa v živých farbách, ďalej možnosť prizoomovať mikrofón alebo môžete využiť funkciu automatického odosielania nadobudnutého materiálu na e-mail. Navyše je k dispozícii voľne dostupný softvér pre Android telefóny a tablety, iPhone a iPad.

Vďaka prítomnosti 2,5 megapixelového citlivého snímača CMOS so spätným podsvietením je kamera schopná snímať Full HD klipy aj za zlého osvetlenia . Urobené videá netrpia zhoršenou kvalitou alebo zvýšeným šumom. Objektív má nielen lákavé parametre pre vedenie svetla, ale aj 60násobný dynamický a 40-násobný optický zoom.

Natáčanie aj menej skúseným používateľom uľahčí vstavaný inteligentný automatický režim . Ten vie rozpoznať rôzne scény i tváre jednotlivých účastníkov, a podľa nich vyberie tie najlepšie nastavenia pre dosiahnutie čo najkvalitnejšieho obrazu. Okrem toho kameru užijete aj pre tvorbu časozberného videa , kam zachytíte rastúce úspechy práce i krásy prírody. Počas nakrúcania príde vhod dotykový displej s vyklápaním. Cez neho je realizované jednoduché ovládanie kamery cez intuitívne prostredie s českým jazykom. Kameru dokáže napájať až 4,5 hodiny zabudovaný akumulátor.

Parametre a špecifikácia

Poznámka:
» Všetky videokamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JVC GZ-RX115B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JVC GZ-RX115B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JVC GZ-RX115B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JVC GZ-RX115B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JVC GZ-RX115B.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií