Kalorik AP1000

Zobraziť katalóg
Kalorik AP1000
4,0 2 hodnotení
Čistička vzduchu výkon 35 m3/hod, príkon 4 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 8 m2, maximálna hlučnosť 35 dB(A), minimálna hlučnosť 35 dB(A), filter: hepa a uhlíkový, senzor kvality ovzdušia, regulácia výkonu, displej, nočný režim a ionizácia vzduchu
Kód:  KALCV758

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kalorik AP1000

Čistička vzduchu Kalorik dokáže zaistiť čistejší vzduch pre všetkých v domácnosti a najmä pre osoby s alergiami. Tento šikovný mobilný spotrebič sa uplatní najmä pre domácnosti s miestnosťami s rozlohou max. 8 m2. O efektivite najlepšie svedčí jej vzduchový výkon – táto čistička vzduchu dokáže pojať objem do 35 m3/hod. Ústredným filtračným prvkom Kalorik AP1000 je však vzduchový HEPA filter, ktorý bez váhania dokáže odstrániť takmer až 99 % alergénov, baktérií aj prachu. Na potlačenie emisií z dopravných prostriedkov a ďalších pachov je jedničkou uhlíkový filter. V úplnom finále čistička vzduchu von fúkaný vzduch obohatí o anióny, čo má veľmi kladný vplyv na kvalitu ovzdušia, ktoré budete mať čerstvé ako pri mori.

Zásadné vlastnosti čističky vzduchu Kalorik AP1000

  • Kalorik AP1000 je vhodná pre miestnosti do 8 m2
  • HEPA filter zachytáva 99 % alergénov, baktérií aj prachu
  • Uhlíkový filter absorbuje nepríjemné pachy, kuchynské výpary aj emisie z dopravných prostriedkov
  • Funkcie čističky vzduchu Kalorik: senzor kvality ovzdušia, regulácia výkonu, displej, nočný režim a ionizácia vzduchu
  • Maximálna hlučnosť 35 dB(A), minimálna hlučnosť 35 dB(A)
  • Vzduchový výkon 35 m3/hod

Príjemné funkcie čističky vzduchu Kalorik AP1000

Táto senzitívna čistička Kalorik AP1000 pomocou senzora rozpozná, v akom stave je okolitý vzduch, a podľa tohto nasnímania potom určí, či je treba vzduch vylepšiť a upraviť. Výkon je možné jednoducho zvyšovať či znižovať a tým spôsobom mať stále pod kontrolou hlučnosť aj spotrebu elektrickej energie. Na aktivitu čističky vzduchu Kalorik AP1000 počas relaxácie si možno nastaviť vítaný tichý nočný režim, ktorý vás neruší pri spánku ani pri odpočinku.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Príkon
4 W Hotovo!
Vzduchový výkon
35 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
8 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
35 dB(A) Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA, Uhlíkový Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, rada bych se zeptala kolik iontu produkuje Kalorik AP1000? Dekuji

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať aký konkrétny filter ide do tohto zariadenia. A kde by sa dal kúpiť, nakoľko by som rovno zakúpil aj náhradný filter.

Dobrý den, mohu se zeptat co udělat s použitým filtrem nebo jestli bude potřeba kupovat nový po cca 8 měsících používání? A popřípadě kde nový filtr koupit?

Dobrý den , kolik je potřeba náhradních filtrů a jaká je jejich cena ?

Dobry den, rada by som sa blizsie informovala ohladom cisticky vzduchu kalorik ap1000. Viem, ze drahsie cisticky su urcite kvalitnejsie ale potrebujem nieco, co je cenovo aj kvalitou v mojich moznostiach. Preto by som rada vedela, ci za danu cenu je produkt dostatocne kvalitny. Potrebujem ho do izby 4x4m kvoli mackam a psovi, na ktorych mam alergiu. Dakujem za info. S pozdravom Turzova

Diskusia a poradňa k Kalorik AP1000
Príslušenstvo pre Kalorik AP1000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kalorik AP1000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kalorik AP1000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kalorik AP1000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kalorik AP1000.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií