Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

KANEX Lightning na USB MFI 1.2 m Silver

Zobraziť katalóg
KANEX Lightning na USB MFI 1.2 m Silver
Dátový kábel pre iPad mini/Air, iPhone 5/6/6s a iPod s Lightning konektorom PFI, veľmi odolný, z nylónových vlákien DuraBraid™ a hliníka, dĺžka kábla 1.2 m
Kód:  KANX12d Produktové číslo:  K8PIN4FPSV Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KANEX Lightning na USB MFI 1.2 m Silver Predaj skončil

KANEX Lightning na USB MFI 1.2 m Silver

Prémiový kábel KANEX Lightning na USB PFI Silver s dĺžkou 1,2 metra má z jednej strany špeciálny extra malý konektor SureFit, ktorý je vhodný pre väčšinu puzdier a krytov na mobil. Vyššia odolnosť kábla je spôsobená použitím nylónových vlákien DuraBraid™ a hliníka.

Certifikácia kábla MFI znamená, že je špeciálne určený pre mobilné telefóny a tablety od Applu. Kábel môžete využiť na synchronizáciu s PC alebo na dobíjanie iPadu, iPhonu či iPodu s Lightning konektorom.

Hlavné prednosti

  • Extra malý konektor SureFit
  • Certifikácia pre Apple zariadenia
  • Zvýšená odolnosť
  • Štýlový dizajn
  • Dostatočná dĺžka kábla

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KANEX Lightning na USB MFI 1.2 m Silver Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KANEX Lightning na USB MFI 1.2m Silver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kanex Blitz zum USB 1,2 Meter MFI Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kanex Blitz zum USB 1,2 Meter MFI Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KANEX Lightning na USB MFI 1.2m Silver.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií