AD homeoffice AD homeoffice

KANEX Lightning na USB MFI 3 m biely

Zobraziť katalóg
KANEX Lightning na USB MFI 3 m biely
4,6 5 hodnotení
Dátový kábel pre iPad mini/Air, iPhone 5/6/6s a iPod s Lightning konektorom, vhodný na každodenné používanie, s extra malým konektorom SureFit™ na použitie s väčšinou puzdier a krytov, dĺžka kábla 2 m
Kód:  KANX12w Produktové číslo:  K8PIN9F Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KANEX Lightning na USB MFI 3 m biely Predaj skončil

KANEX Lightning na USB MFI 3 m biely

Odolný kábel KANEX Lightning na USB PFI s dĺžkou 3 metre má z jednej strany špeciálny extra malý konektor SureFit, ktorý je vhodný pre väčšinu puzdier a krytov na mobil. Dizajnový rad káblov Lightning je k dispozícii vo viacerých farbách - v tomto prípade je biely.

Certifikácia kábla MFI znamená, že je špeciálne určený pre mobilné telefóny a tablety od Applu. Kábel môžete využiť na synchronizáciu s PC alebo na dobíjanie iPadu, iPhonu či iPodu s Lightning konektorom.

Hlavné prednosti

  • Extra malý konektor SureFit
  • Certifikácia pre Apple zariadenia
  • Štýlový dizajn
  • Dostatočná dĺžka kábla

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KANEX Lightning na USB MFI 3 m biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KANEX Lightning na USB MFI 3m bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kanex Blitz zum USB-MFI 3 m weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kanex Blitz zum USB-MFI 3 m weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kanex Lightning USB MPI 3 m fehér.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií