PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Kanex Thunderbolt na Gigabit Ethernet

Zobraziť katalóg
Kanex Thunderbolt na Gigabit Ethernet
Redukcia pre Thunderbolt na Gigabit Ethernet + USB 3.0, pripojenie k externým zariadeniam s podporou konektora USB 3.0 a USB 2.0 adaptér, alebo pripojenie k rýchlej gigabitové sieti, pomocou konektora RJ-45, dĺžka kábla 0.21
Kód:  KANX36n Produktové číslo:  KTU20 Stránky výrobcu
Kanex Thunderbolt na Gigabit Ethernet Predaj skončil

Kanex Thunderbolt na Gigabit Ethernet

Malý kompaktný adaptér Kanex Thunderbolt, pomocou ktorého jednoducho a pohodlne pripojíte svoj ??Mac k vysokorýchlostnej sieti gigabitového Ethernetu. Redukcie navyše poskytuje ďalšie dva porty - RJ-45 a SuperSpeed ??USB 3.0, čo ponúka možnosti ďalšieho pripojenia. Všetky vysoko výkonné komponenty vnútri počítačov Mac prepája technológie PCI Express. Tá je integrovaná v rozhraní Thunderbolt, takže aj externé zariadenia môžete pripojiť pomocou tohto adaptéra rýchlosťou PCI Express. Všetko funguje na princípe Plug and Play, takže netreba žiadne ovládače a ďalšie zdroje napájania.

Kľúčové vlastnosti

  • Pripojenie k Mac pomocou portu Thunderbolt
  • Pripojenie ku spoľahlivé vysokorýchlostné sieti gigabitového Ethernetu
  • Port RJ-45 podporuje siete 10/100 / 1000BASE-T
  • Ponúka navyše port USB 3.0 pre ďalšie možnosti pripojenia
  • Plug and play
  • Prenosová rýchlosť až 10 Gb / sv oboch smeroch

Thunderbolt

Thunderbolt je revolučný komunikačné technológie, ktorá sa štandardne nachádza v každom Macu a vďaka ktorej možno pomocou jedného portu prenášať dáta zo zberníc DisplayPort aj PCI Express. Thunderbolt podporuje displeje s vysokým rozlíšením a výkonná dátové zariadenia. Táto technológia dosahuje prenosové rýchlosti až 10 Gb / sv oboch smeroch a zaručuje teda extrémne rýchly dátový prenos medzi perifériami. Poskytuje tiež dosť prenosovej kapacity na sériové zapojenie niekoľkých vysokorýchlostných zariadení bez použitia rozbočovača alebo prepínača.

Rozmery:
8,1 × 4,8 × 2 cm

Hmotnosť:
68 g

Parametre a špecifikácia

Typ
Redukcia Hotovo!
Dĺžka kábla
0,21 m Hotovo!

Využitie

Typ
Redukcia Hotovo!

Konštrukcia kábla

Dĺžka kábla
0,21 m Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kanex Thunderbolt na Gigabit Ethernet. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kanex Thunderbolt auf Gigabit-Ethernet-. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kanex Thunderbolt auf Gigabit-Ethernet-. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kanex Thunderbolt Gigabit Ethernet.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií