Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix

Zobraziť katalóg
Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix
Parný čistič – príkon 2200W, 1 nádoba, objem nádoby 1.3l, tlak pary 4bar, detská poistka, bezpečnostný ventil, kontrolná dióda, odnímateľný zásobník na vodu, nastaviteľný výstup pary, indikátor pripravenosti pary, indikátor nízkej hladiny vody
Kód:  ELEKTROls23 Produktové číslo:  1.513-260.0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix

Parný čistič je tou správnou pomôckou, ak zháňate prístroj na odstránenie nečistôt z rozličných povrchov. Odstraňovanie nečistôt pomocou pary pod tlakom je dokonalé a napriek tomu šetrné. Na čistenie nevyužíva chemické látky a dokáže odstrániť až 99 % baktérií, nečistôt či vodného kameňa. Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix používa tlak až 4 bar. Môžete podľa potreby regulovať vypúšťanie pary, pretože výstup pary je nastaviteľný. Jednoducho sa tak prispôsobíte akémukoľvek povrchu. Na dolievanie vody je pripravená nádržka s objemom 1,3 l ľahko tak vyčistíte aj väčšie plochy. Zásobník je samozrejme odnímateľný, doliatie vody je jednoduché. Pohodlnejšiu obsluhu čističa zaistí praktický indikátor nízkej hladiny vody a správne množstvo pary. Pretože zariadenie využíva vysokú teplotu, nechýbajú bezpečnostné riešenia v podobe ventilu. Dôležitou súčasťou je detská poistka proti náhodnému spusteniu vašej ratolesti. Parný čistič Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix potrebuje príkon 2200 W.

Podstatné vlastnosti parného čističa Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix

  • Pracuje s príkonom 2200 W
  • Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix čistí s tlakom 4 bar
  • Výstup čističa je nastaviteľný, možno regulovať prietok pary
  • Vyberacia nádržka na vodu má objem 1,3 l
  • Parný čistič Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix je vhodný na rýchle a šetrné čistenie
  • Indikuje správne nahriatie pary
  • Dá vám vedieť, ak bude hladina vody v zásobníku moc nízka
  • Ešte bezpečnejšiu manipuláciu s ním zaisťuje detská poistka proti nechcenému spusteniu
  • Dôležitým bezpečnostným prvkom je tiež bezpečnostný ventil

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!
Objem nádoby
1,3 l Hotovo!
Počet nádob
1 Hotovo!
Tlak pary
4 bar Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
2 200 W Hotovo!
Objem nádoby
1,3 l Hotovo!
Počet nádob
1 Hotovo!
Tlak pary
4 bar Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Detská poistka, Bezpečnostný ventil, Kontrolná dióda, Odnímateľný zásobník na vodu, Nastaviteľný výstup pary, Indikátor pripravenosti pary, Indikátor nízkej hladiny vody Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky parné čističe

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry deň, chcem sa informovať, čo znamená ked je pri tovare napísané zanovne. Ďakujem pekne za Váš čas a informaciu. Pekny den MS

Diskusia a poradňa k Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix
Príslušenstvo pre Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dampfreiniger SC 4 Deluxe EasyFix. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dampfreiniger SC 4 Deluxe EasyFix. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií