Kärcher SC 5 EasyFix Iron Kit

Zobraziť katalóg
Kärcher SC 5 EasyFix Iron Kit
Parný čistič – 2200W, použitie bez chemikálií, regulácia pary podľa nečistoty a povrchu, odnímateľná nádrž na vodu
Kód:  KARVY199 Produktové číslo:  1.512-533.0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kärcher SC 5 EasyFix Iron Kit

Parný čistič Kärcher SC 5 EasyFix Iron Kit   je univerzálnym pomocníkom na upratovanie v celej domácnosti, a to úplne bez použitia chémie. Dôkladné čistenie odstráni až 99,99 % všetkých bežných baktérií v domácnosti, ktoré sa vyskytujú na tvrdých plochách. Parný čistič sa pomocou vysoko účinnej pary postará o precíznu čistotu dlaždíc, varných dosiek, digestorov, tých najmenších rýh a jám, okien či umývadiel. Ľahko odstráni silno prilepené nečistoty, usadeniny tuku a nečistoty každého druhu, a to aj na ťažko prístupných miestach. Vďaka súprave na čistenie podláh pripravíte parný čistič Kärcher v priebehu okamihu na dôkladné upratovanie tvrdých povrchov vo vašej domácnosti. Množstvo pary možno pritom individuálne regulovať v štyroch stupňoch priamo na rukoväti podľa príslušného povrchu a stupňa znečistenia. Prácu bez prerušovania pritom umožňuje kedykoľvek naplniteľná nádrž na vodu.

Kľúčové vlastnosti parného čističa Kärcher SC 5 EasyFix Iron Kit

  • Parný čistič na upratovanie celej domácnosti
  • Vysoko efektívne čistenie pomocou pary bez použitia chémie
  • Odstráni až 99,99 % všetkých bežných baktérií
  • Možnosť regulácie množstva pary v 4 stupňoch
  • Vhodný na čistenie dlaždíc, varných dosiek, digestorov, rýh, okien aj umývadiel
  • Odstráni aj silno prilepené nečistoty a usadeniny
  • Parný čistič Kärcher so súpravou na čistenie podláh
  • Podlahová hubica s flexibilným kĺbom
  • Kvalitná podlahová utierka z mikrovlákna
  • Poťah na ručnú hubicu z mikrovlákna
  • Súčasťou vysoko účinná parná žehlička aj klzák na koberce
  • S funkciou VapoHydro na pridanie horúcej vody
  • Ľahké skladovanie
  • S detskou bezpečnostnou poistkou
  • Farebné vyhotovenie: čierno-žlté

Multifunkčné príslušenstvo parného čističa Kärcher

Súčasťou vybavenia parného čističa Kärcher je parná žehlička, ktorá vám ušetrí až 50 % obvyklého času žehlenia. Pomocou konštantne vysokého tlaku pary vyžehlíte veľmi ľahko a rýchlo všetko oblečenie, a to dokonca aj ťažké látky. Osvieženie kobercových podláh umožní klzák na koberce. Na precízne vyčistenie najrôznejších povrchov a plôch slúži ručná tryska, guľatá kefa a podlahová tryska. Čistič je tiež vybavený funkciou VapoHydro, pomocou ktorej pripojíte na paru horúcu vodu a ešte ľahšie tak umyjete aj odolné nečistoty. 

Dokonale čisté podlahy

Parný čistič Kärcher SC 5 EasyFix Iron Kit je doplnený o súpravu na čistenie podláh s flexibilným kĺbom na podlahovej hubici. Vďaka tomu zabezpečí precízne výsledky čistenia na najrôznejších tvrdých podlahách. Vysoko kvalitná podlahová utierka z mikrovlákna odstráni všetky nečistoty. Zaiste oceníte aj jednoduchú výmenu handričky bez kontaktu s nečistotami a jej pripevnenie pomocou systému suchých zipsov. Flexibilný kĺb hubice pritom umožní pohodlné a efektívne čistenie aj ťažšie prístupných miest.

Parný čistič Kärcher je nenáročný na skladovanie

Vďaka svojim kompaktným rozmerom je čistič Kärcher nenáročný na úložný priestor. K ľahkému skladovaniu a komfortnému používaniu prispeje úschova príslušenstva priamo na čističi a parkovacia poloha pre podlahovú hubicu. Vybavený je bezpečnostnou detskou poistkou, ktorá ponúka spoľahlivú ochranu pred zaobchádzaním malými deťmi. Parný čistič Kärcher SC 5 EasyFix Iron Kit zaručí vždy dokonalé výsledky čistenia.

Rozmery:
43,9 × 30,5 × 30,1 cm

Hmotnosť:
6 kg

Parametre a špecifikácia

Príkon
2 200 W Hotovo!
Objem nádoby
1,5 l Hotovo!
Tlak pary
4,2 bar Hotovo!
Funkcie
Detská poistka, Bezpečnostný ventil, Odnímateľný zásobník na vodu Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
2 200 W Hotovo!
Objem nádoby
1,5 l Hotovo!
Tlak pary
4,2 bar Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Detská poistka, Bezpečnostný ventil, Odnímateľný zásobník na vodu Hotovo!
Poznámka:
» Všetky parné čističe

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kärcher SC 5 EasyFix Iron Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KÄRCHER SC 5 EasyFix Iron Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KÄRCHER SC 5 EasyFix Iron Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KÄRCHER SC 5 EasyFix Iron Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kärcher SC 5 EasyFix Iron Kit.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií