Kärcher SV 7 White

Zobraziť katalóg
Kärcher SV 7 White
5 1 hodnotení
Parný čistič –, objem nádoby 1.645l, tlak pary 4bar, detská poistka, vysávanie, bezpečnostný ventil, kontrolná dióda, odnímateľný zásobník na vodu, nastaviteľný výstup pary, indikátor pripravenosti pary, indikátor nízkej hladiny vody
Kód:  KARPC971 Produktové číslo:  1.439-420.0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kärcher SV 7 White

Parný čistič oceníte, ak chcete odstrániť nečistoty pomocou univerzálneho prístroja. Vyčistenie nečistôt natlakovanou parou je účinné a šetrné. Na čistenie nevyužíva chemické látky a dokáže odstrániť až 99 % baktérií, nečistôt či vodného kameňa. Kärcher SV 7 White vytvára tlak až 4 bar. Množstvo vypúšťanej pary môžeme regulovať, vďaka nastaviteľnému výstupu pary. Dokonale sa teda prispôsobíte čistenému povrchu. Nádržka na vodu disponuje objemom 1,645 l a vy tak môžete čistiť podľa potreby. Pri potrebe doliatia vody zásobník odoberiete, doliatie vody je jednoduché. Pohodlnejšiu obsluhu čističa zaistí praktický indikátor nedostatočnej vodnej hladiny a správne množstvo pary. Keďže je manipulácia so zariadením pracujúcim s vysokou teplotou nebezpečná, je čistič vybavený bezpečnostným ventilom. Samozrejmosťou je detská poistka zamedzujúca spustenie vašej ratolestí.

Zaujímavé funkcie parného čističa Kärcher SV 7 White

  • Kärcher SV 7 White vyvinie tlak až 4 bar
  • Množstvo pary sa dá ľubovoľne regulovať, vďaka nastaviteľnému výstupu
  • Nádržku na vodu je možné vybrať a ponúka objem 1,645 l
  • Parný čistič Kärcher SV 7 White čistí rýchlo a veľmi efektívne
  • Indikuje správne nahriatie pary
  • Pokiaľ bude v nádržke málo vody, čistič vás na to upozorní
  • Zapnutie je chránené detskou poistkou
  • Vďaka bezpečnostnému ventilu bude vaše upratovanie ešte bezpečnejšie

Parametre a špecifikácia

Krajina
Slovensko, USA Hotovo!
Objem nádoby
1,65 l Hotovo!
Tlak pary
4 bar Hotovo!
Funkcie
Detská poistka, Vysávanie, Bezpečnostný ventil, Kontrolná dióda, Odnímateľný zásobník na vodu, Nastaviteľný výstup pary, Indikátor pripravenosti pary, Indikátor nízkej hladiny vody Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Slovensko, USA Hotovo!

Vlastnosti

Objem nádoby
1,65 l Hotovo!
Tlak pary
4 bar Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Detská poistka, Vysávanie, Bezpečnostný ventil, Kontrolná dióda, Odnímateľný zásobník na vodu, Nastaviteľný výstup pary, Indikátor pripravenosti pary, Indikátor nízkej hladiny vody Hotovo!
Poznámka:
» Všetky parné čističe

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kärcher SV 7 White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kärcher SV 7 White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kärcher SV 7 White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kärcher SV 7 White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kärcher SV 7 White.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií