AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Kärcher WD 5 Premium

Zobraziť katalóg
Kärcher WD 5 Premium
Viacúčelový vysávač 1100W, nádoba 25l, plochý skladaný filter, vo vyberateľné filtračné kazete, štrbinová hubica, funkcia vyfukovania, parkovacia poloha, komfortné držadlo 3v1, odkladacia priehradka na malé diely, kábel 5m
Kód:  KASK020p Produktové číslo:  13482300 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kärcher WD 5 Premium

Multifunkčný vysávač, ktorý zvládne prácu nielen v domácnosti, ale napríklad aj v dielňach, garážach, pivniciach a vonkajšom priestore. Jeho úžasný výkon oceníte najmä pri veľkých upratovaní a renováciách. Prepínateľná podlahová hubica s dvoma gumovými a dvoma štetinovou lištou a inovovaná hadica zabezpečí absolútne vzorovej zachytenie nečistôt všetkého druhu.   Plochý skladací filter možno pohodlne vybrať z vyberateľné kazety umiestnené v hlave prístroja, bez toho aby ste sa sami znečistili. Pri vysávaní je možné pomocou funkcie čistenia zašpinený filter stlačením tlačidla účinne vyčistiť silnými pulznými nárazmi vzduchu a tým obnoviť sací výkon vysávača.

Ďalšie vlastnosti

  • Dĺžka sacej hadice: 2,2 m
  • Dĺžka sacej trubice: 2 × 0,5 m
  • Vnútorný priemer príslušenstvo: 35 mm
  • Hmotnosť: 8,72 kg
  • Odnímateľná rukoväť s ochranou proti vzniku elektrostatického náboja
  • Pohodlné držadlo 3 v 1

Vysávač je cez svoje rozmery prispôsobený aj vysávanie v stiesnených podmienkach. Ak odstránite odnímateľnou rukoväť, môžete nasadiť najrôznejšie hubica priamo na saciu hadicu. Tam, kde nie je vysávanie predsa len možné, môžete stroj prepnúť do funkcie vyfukovania a predmet alebo štrbinu vyfúkať. Pri prerušení alebo ukončení práce oceníte parkovacie pozíciu stoji, v ktorej pohodlne zaistíte sacej rúrky, hubica, kábel a prakticky uložíte všetko príslušenstvo.

Parametre a špecifikácia

Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Hubica
Parketová, Štrbinová Hotovo!
Šírka
41,8 cm Hotovo!
Výška
65,2 cm Hotovo!
Hĺbka
38,2 cm Hotovo!

Vlastnosti

Dĺžka kábla
5 m Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Parketová, Štrbinová Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
41,8 cm Hotovo!
Výška
65,2 cm Hotovo!
Hĺbka
38,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
8,72 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kärcher WD 5 Premium Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kärcher WD 5 Premium.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií