AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Kaspersky VPN Secure Connection pre 5 zariadení na 12 mesiacov (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Kaspersky VPN Secure Connection pre 5 zariadení na 12 mesiacov (elektronická licencia)
3,7 3 hodnotení
Internet Security pre 5 zariadení, kompatibilný s operačným systémom Windows, macOS, Android a iOS, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určený pre mobilné zariadenie a PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“
Kód:  WZ993g4a
Kaspersky VPN Secure Connection pre 5 zariadení na 12 mesiacov (elektronická licencia) Predaj skončil

Kaspersky VPN Secure Connection pre 5 zariadení na 12 mesiacov (elektronická licencia)

Zaistite si najvyššiu úroveň zabezpečenia vášho internetu a kúpte si elektronickú licenciu softvéru Kaspersky VPN Secure Connection. Ochráni videohovory a bankové údaje pred hackermi pomocou šifrovania na vojenskej úrovni, skryje vašu IP adresu a zabráni sledovaniu vašich online aktivít. Licencia zahŕňa až 5 zariadení vrátane počítačov PC a Mac, telefónov a tabletov s Androidom i iOS.

Kľúčové vlastnosti Kaspersky VPN Secure Connection

  • Najvyššia úroveň zabezpečenia internetu s Kaspersky VPN Secure Connection
  • Ochráni vaše online aktivity pred hackermi
  • Elektronická licencia pre 5 zariadení
  • Zabezpečenie dát 128-bitovým šifrovaním
  • Optimalizovaná globálna sieť Kaspersky VPN serverov na spojenie s celým svetom

Optimalizovaná globálna sieť Kaspersky VPN Secure Connection pre bezpečný internet

Vďaka spojeniu s Kaspersky VPN Secure sú všetky odosielané a prijímané dáta zabezpečené 128-bitovým šifrovaním podľa armádnych noriem a sledované 24/7 monitorovacím systémom. Priebežne optimalizovaná globálna sieť VPN serverov umožní rýchly a bezpečný prístup k ľubovoľnému internetovému obsahu s neobmedzenou šírkou prenosového pásma. Kaspersky VPN Secure Connection sa postará o váš bezpečný internet či už ste doma, v práci alebo na cestách.


Postup instalace

Poznámka:

Dobry den, chcem sa Vas opytat ohladom Kaspersky VPN Secure Connection pre 5 zariadení na 12 mesiacov (elektronická licencia) nasledovne: 1. Co znamena Kaspersky VPN Secure Connection pre 5 zariadení, je mozne VPN instalovat aj na 5 ks pocitacov sucasne pripojenych do internetu? 2. Je mozne zakupit aj Kaspersky VPN Secure Connection pre 2 zariadenia, teda napr. 2 sucasne pripojene pocitace do internetu?

Diskusia a poradňa k Kaspersky VPN Secure Connection pre 5 zariadení na 12 mesiacov (elektronická licencia)
Príslušenstvo pre Kaspersky VPN Secure Connection pre 5 zariadení na 12 mesiacov (elektronická licencia)
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií