Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

KATA Digital DC-441

Zobraziť katalóg
KATA Digital DC-441
4,5 4 hodnotení
Fototaška na fotoaparát, vnútorný rozmer 22x11.5x 20 cm
Kód:  GR070f Produktové číslo:  KT DC-441

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KATA Digital DC-441

Komplexné brašna s jedinečným vnútorným usporiadaním pre maximálnu ochranu digitálne zrkadlovky s príslušenstvom. Hlavné vrecko poskytuje priestor pre uloženie DSLR a po stranách je miesto na uloženie blesku či iného príslušenstva. Ďalej je vybavená dvomi zabudovanými vreckami pre pamäťové karty a batérie. Súčasťou výbavy je aj nepremokavý obal. Prenášanie je zabezpečené pomocou dvoch polstrovaných uch, ramenného pásu alebo zadných pútok na opasok.
Taška je vyvinutá za prispenia mnohých moderných technológií.

TST - Termo-Shield-Technology: Originálna KATA technológia, odolná proti vode, prachu, i poškrabaniu. Materiál je pevný, absorbuje nárazy a výborne izoluje proti chladu, teplu a vlhkosti. Vnútorná mäkká stielka navyše redukuje vibrácie. Vložka rozdeľujúca vnútorný priestor z unikátneho materiálu Yelloop je antistatická a odolná proti poškrabaniu.

DPS - Digital Photo Series: Najnovšie doplnok kolekcia GDC (Global Digital Collection - je navrhnutý pre profesionálnych fotografov a filmárov. Táto rada obsahuje riešenia nosenie, špeciálne vytvorenú pre citlivú digitálne výbavu a je tiež chránený TST systémom.), Ktorý sa zameriava na podstatu najnovších dostupných technológií, zachováva ergonomický dizajn a vysokú úroveň ochrany pri nízkej hmotnosti.
Hlavné vlastnosti a technológie DPS: dvojitý prispôsobivý mäkký Elasto-Guard popruh cez rameno; oceľové spony; integrovaná ochrana proti dažďu; organizér pre mediálne príslušenstvo; TST rebrovanie pre diskrétnu ochranu.

Parametre a špecifikácie:

Rozmery:
Vonkajšie: 25 x 14 x 21 cm
Vnútorné: 22 x 11,5 x 20 cm

Hmotnosť:

0,57 kg

Poznámka:
» Všetky fototašky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KATA Digital DC-441 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KATA Digital DC-441. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kata DC-441 Digital-. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kata DC-441 Digital-. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KATA Digital DC-441.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií