AD homeoffice Vyhraj lístky na EURO 2024

KATA DL-ORBT-130, ORBIT Messenger bag

Zobraziť katalóg
KATA DL-ORBT-130, ORBIT Messenger bag
Fototaška cez rameno, vnútorný rozmer 30x40x11cm
Kód:  GR074q2 Produktové číslo:  KT DL-ORBT-130

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KATA DL-ORBT-130, ORBIT Messenger bag Predaj skončil

KATA DL-ORBT-130, ORBIT Messenger bag

Profesionální fotobrašna vyrobená z kvalitních materiálů, díky kterým poskytne nejen absolutní ochranu přenášené technice, ale také velmi komfortní používání. Vnitřní prostor brašny poskytne dostatek prostoru pro uložení fotoaparátu s objektivem, dvou dalších objektivů, blesku i dalšího potřebného příslušenství. Kromě toho se zde ale nachází také přihrádka vhodná pro uložení notebooku (do úhlopříčky obrazovky 17 palců), mini notebooku a tabletu a také několik dalších kapes pro nejrůznější vhodnosti a osobní věci. Vnitřní polstrované pouzdro na fotoaparát a objektiv lze navíc snadno vyjmout, takže lze brašnu proměnit i v běžné zavazadlo vhodné např. pro cestování po městě.

Parametry a specifikace:

Barevné provedení:

Černé

Rozměry:
Vnější: 33 x 49 x 17 cm
Vnitřní: 29,5 x 33 x 11 cm
Vnitřní pouzdro na foto: 29,5 x 33 x 10 cm

Hmotnost:
1,07 kg
Poznámka:
» Všetky fototašky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KATA DL-ORBT-130, ORBIT Messenger bag Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KATA DL-ORBT-130, ORBIT Messenger bag. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KATA DL-ORBT-130, ORBIT Messenger bag. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KATA DL-ORBT-130, ORBIT Messenger bag. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KATA DL-ORBT-130, ORBIT Messenger bag.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií