Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Xiaomi Fan Festival

Kazam TV 4.5 Black

Zobraziť katalóg
Kazam TV 4.5 Black
3,9 7 hodnotení
Mobilný telefón 4.5 "IPS 854x480, digitálny TV (DVB-T receiver), Procesor Quad core 1.2 GHz, RAM 512MB, interná pamäť 4GB, MicroSD až 32GB, Fotoaparát 5 Mpix LED blesk, GPS, Wi-Fi, Bluetooth 3.0, 3G, FM rádio , Micro USB, 1x std. SIM/1x micro SIM, Android 4.4
Kód:  KA1100 Rozšírená záruka +12 mesiacov Produktové číslo:  5060370511068 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kazam TV 4.5 Black

Spoločnosť KAZAM prichádza na trh s novým modelom Kazam TV 4.5 Black. Jedná sa o mobilný telefón v čiernom prevedení, a je zároveň aj televíznym prijímačom ! Tento multimediálny smartphone v sebe ukrýva vstavaný televízny DVB-T tuner a stáva sa tak prvým európskym telefónom s podporou prehrávania televíznych relácií v HD kvalite a EPG (elektronického programového sprievodcu) s možnosťou nahrávania na microSD kartu .

O správny chod celého zariadenia sa stará rýchly štvorjadrový procesor s frekvenciou 1,2 GHz a operačná pamäť o veľkosti 512 MB. Operačný systém Android 4.4 , tak funguje plynulo a spoľahlivo. Medzi ďalšie vyzdvihované funkcie sa celkom určite zaradí podpora dvoch SIM kariet a kvalitné 4,5palcový IPS display s rozlíšením 854x400. Interná pamäť telefónu je 4 GB. Nechýba však možnosť rozšírenia pomocou MicroSD karty až na veľkosť 32 GB. Okamihy všedného života, ale aj momentky z dovolenky vám zachytí 5MPx fotoaparát. Podporované sú aj dátové prenosy 3G, Wi-Fi či Bluetooth 3.0 .

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kazam TV 4.5 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kazam TV 4.5 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kazam TV 4.5 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kazam TV 4.5 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kazam TV 4.5 Black.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií