Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Kensington ClickSafe Laptop Lock

Zobraziť katalóg
Kensington ClickSafe Laptop Lock
4,5 2 hodnotení
Zámok pre notebook
Kód:  NX506e Produktové číslo:  K64637WW

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kensington ClickSafe Laptop Lock

So zámkom Kensington ClickSafe pre notebooky sa už nemusíte obávať fyzického odcudzenia vášho zariadenia. ClickSafe je konštruovaný pre pohodlné a jednoduché zabezpečenie počítača,  a tým aj dát v ňom uložených. Aj spôsob uchytenia je skutočne jednoduchý - stačí jedno kliknutie a všetko je hotové! Ochranný systém kombinuje kábel z prvotriedneho materiálu a diskový zámok s ochranou proti vonkajším zásahom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kensington ClickSafe Laptop Lock Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kensington ClickSafe Laptop Lock. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kensington Clicksafe Laptop Lock-. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kensington Clicksafe Laptop Lock-. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kensington ClickSafe Laptop zár.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií