Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Kensington Keyed Cable Lock for Surface Pro

Zobraziť katalóg
Kensington Keyed Cable Lock for Surface Pro
Zámok pre notebook – pre Surface Pro
Kód:  NX506d1a2 Produktové číslo:  K62044WW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kensington Keyed Cable Lock for Surface Pro Predaj skončil

Kensington Keyed Cable Lock for Surface Pro

S bezpečnostným zámkom Kensington Keyed Cable Lock pre notebook sa už nemusíte obávať fyzického odcudzenia vášho prístroja. Zámok je konštruovaný pre pohodlné a jednoduché zabezpečenie počítača, ktoré nevyžaduje žiadne špeciálne či estetické úpravy zariadenia. Kombinačný zámok v spojení so samonavíjacím káblom z uhlíkovej ocele s dĺžkou 180 cm, krytým plastovým plášťom ponúka bezpečnosť s väčšou mobilitou. Súčasne odoláva prípadnému poškodeniu a poskytuje výnimočnú ochranu vášho notebooku. Zabezpečovací 5mm systém obsahuje patentovanú technológiu anti-pick Hidden Pin a spĺňa popredné normy spoločnosti Kensington pre odolnosť, spoľahlivosť a životnosť. Súčasťou je aj možnosť stiahnutia bezplatného programu "Register & Retrieve", ktorý ponúka bezpečnú výmenu kľúčov.

Kľúčové vlastnosti zámku pre notebook Kensington Keyed Cable Lock

  • Exkluzívne navrhnuté pre Surface Pro
  • Patentová technológia anti-pick Hidden Pin
  • Samonavíjací kábel z uhlíkovej ocele a plastovým plášťom s dĺžkou 180 cm
  • Bezplatný program "Register & Retrieve" pre bezpečnú výmenu kľúčov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kensington Keyed Cable Lock for Surface Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kensington Keyed Kabelschloss für Surface Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kensington Keyed Kabelschloss für Surface Pro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kensington kulcsos kábelzár a Surface Pro számára.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií