AP+ nový vizuál MS hokej

Kensington Orbit Fusion Wireless Trackball

Zobraziť katalóg
Kensington Orbit Fusion Wireless Trackball
4,0 1 hodnotení
Trackball – bezdrôtový trackball s laserovým senzorom, 5 programovateľných tlačidiel, rolovacie koliesko na prezeranie dokumentov a webových stránok, ergonomický tvar, prispôsobiteľná citlivosť myši 400 – 1500DPI, bezdrôtové pripojenie cez USB nano prijímač 2.4GHz, odnímateľný trackball, prevádzka na 1× AA batériu – je súčasťou balenia, kompatibilný so systémami Windows a macOS, farba čierna
Kód:  NX900c2 Produktové číslo:  K72363WW

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kensington Orbit Fusion Wireless Trackball Predaj skončil

Kensington Orbit Fusion Wireless Trackball

Bezdrôtový trackball Kensington Orbit Fusion K72363WW

PRACUJTE AKO PROFESIONÁL

Bezdrôtový trackball Kensington Orbit Fusion K72363WW

Počítačové príslušenstvo používame každý deň niekoľko hodín. Ľahko tak dôjde k nepohodliu a bolestiam. S bezdrôtovým trackballom Kensington Orbit Fusion K72363WW s ergonomickým dizajnom a množstvom inovácií sa vám bude pracovať jedna radosť. Jeho tvar pripomína myš. Je tak vhodný aj pre tých, čo s trackballom ešte len začínajú. Nenájdete pri ňom žiadny kábel. Prináša totiž bezdrôtové pripojenie pomocou USB nano prijímača, ktorý je možné uschovať priamo do trackballu. S bezplatným softvérom KensingtonWorks dokážete programovať funkcie tlačidiel a tiež trebárs upravovať rýchlosť pohybu a rolovania. Vďaka prepínaču DPI zase získate možnosť nastavenia citlivosti v troch úrovniach. Ďalej je trackball vybavený špičkovým laserovým snímačom, patentovaným rolovacím krúžkom a 40 mm guličkou na ľahké ovládanie jedným prstom a presnejší a rýchlejší pohyb kurzora, a to aj na viacerých zariadeniach súčasne. Trackball značky Kensington s 30-ročnou tradíciou vám zaistí používateľský komfort a jednoduché, efektívne používanie.


  • Bezdrôtový trackball Kensington Orbit Fusion K72363WW ponúka bezdrôtové pripojenie pomocou 2,4 GHz USB nano prijímača, ktorý je v prípade potreby možné uložiť do trackballu
  • S piatimi programovateľnými tlačidlami
  • Funkcie pre tlačidlá si ľahko nastavíte pomocou softvéru KensingtonWorks, rovnako ako rýchlosť pohybu kurzora
  • So špičkovým laserovým snímačom na presnejší a rýchlejší pohyb kurzora, a to aj na viacerých monitoroch súčasne
  • S patentovaným rolovacím krúžkom
  • Gulička je veľká 40 mm a vyniká jednoduchým ovládaním jedným prstom, je vyberateľná a umožňuje tak jednoducho trackball vyčistiť
  • Vybavený batériou typu AA s dlhou životnosťou (až 14 mesiacov) a kontrolkou na upozornenie na jej nízky stav
  • Trackball Kensington poskytne komfort aj pri dlhšom pracovnom vyťažení
  • Vďaka prepínaču DPI zase získate možnosť nastavenia citlivosti v troch úrovniach (400/400–800/800–1 500)
  • Počítačové príslušenstvo Kensington je vďaka svojmu tvaru pripomínajúcemu myš vhodné pre trackballových začiatočníkov
  • Pracuje na Windows aj MacOS

Presné a pohodlné ovládanie s prepínačom DPI

Počítačové príslušenstvo Kensington s laserovým senzorom poskytuje presné a pohodlné ovládanie na každodennú prácu. Bezdrôtový trackball Kensington Orbit Fusion K72363WW je vybavený prepínačom DPI. S jeho pomocou jednoducho zmeníte rýchlosť pohybu kurzora a získate absolútnu presnosť, hladký pohyb kurzora a komfort.

Rolovací krúžok zaistí ľahkú ovládateľnosť

Bezdrôtový trackball Kensington Orbit Fusion K72363WW sa môže pochváliť patentovaným rolovacím krúžkom, ktorý vám pomocou ovládania prstom zaistí jednoduché a pohodlné ovládanie. Jeho ďalšou výhodou je vyššia kontrola nad rýchlosťou pri rolovaní.

S ergonomickým príslušenstvom Kensington budete pracovať komfortne po celý deň

Hľadáte ergonomické počítačové príslušenstvo? Našli ste ho. Trackball Kensington má podobný tvar ako myš a vďaka tomu dostane vaše zápästie, ruku aj rameno do správnej polohy. Na ovládanie stačí iba minimálny pohyb ruky. Pracujte po celý deň komfortne s bezdrôtovým trackballom Kensington Orbit Fusion K72363WW.

Zásluhou bezplatného softvéru KensingtonWorks si na trackballe jednoducho naprogramujete funkcie pre tlačidlá

Trackball Kensington disponuje piatimi nastaviteľnými tlačidlami. Pre ich programovanie si stiahnite bezplatný softvér KensingtonWorks. Tiež si tu napríklad jednoducho upravíte rýchlosť pohybu kurzora a rolovania. Bezdrôtový trackball Kensington Orbit Fusion K72363WW taktiež umožňuje používanie v predvolenom nastavení.

Softvér KensingtonWorks si môžete stiahnuť TU

Trackball Kensington ponúka univerzálnu kompatibilitu

Bezdrôtový trackball Kensington Orbit Fusion K72363WW ponúka univerzálnu kompatibilitu. Prináša totiž bezdrôtové pripojenie pomocou 2,4 GHz USB nano prijímača. Pre pohodlnejšie cestovanie či pri dlhšej pauze je možné USB nano prijímač uložiť do trackballu. Ďalej sa počítačové príslušenstvo Kensington môže pochváliť podporou operačných systémov Windows aj MacOS.

Rozlíšenie DPI si nastavíte na mieru v troch úrovniach

Rozlíšenie DPI si pri bezdrôtovom trackballe Kensington Orbit Fusion K72363WW ľahko nastavíte na mieru vďaka prepínaču DPI. Na výber máte z troch úrovní citlivosti (400/400–800/800–1 500). Nižšia úroveň DPI sa hodí na presné úpravy a vyššia zase na bežnú prácu s textom či surfovanie po internete.


Kensington K72363WW sa ľahko čistí

Zbavte sa nečistôt a prachu a zaistite si bezchybnú prevádzku počítačového príslušenstva Kensington. Zásluhou vyberateľnej guličky sa bezdrôtový trackball Kensington Orbit Fusion K72363WW ľahko čistí. 40 mm guličku môžete vybrať prstom či tupou stranou pera.


Batéria s dlhou životnosťou

Bezdrôtový trackball Kensington Orbit Fusion K72363WW je osadený batériou typu AA s vysokou životnosťou (je súčasťou balenia). Trackball tak na ňu vydrží fungovať až 14 mesiacov. Na nízku úroveň batérie vás upozorní kontrolka.

Kompatibilita a konektivita bezdrôtového trackballu Kensington Orbit Fusion K72363WW

Bezdrôtový trackball Kensington Orbit Fusion K72363WW je kompatibilný s operačnými systémami Windows a MacOS. Pripojenie je zaistené cez 2,4 GHz bezdrôtový USB nano prijímač. Počítačové príslušenstvo Kensington je napájané 1 batériou typu AA s dlhou životnosťou (až 14 mesiacov). Hmotnosť trackballu je 300 g.


O značke Kensington

Značka Kensington pôsobí na poli počítačového vybavenia viac ako 35 rokov. Môžete sa tak spoľahnúť na kvalitné produkty, ktorým dôverujú profesionáli po celom svete. Kensington ponúka široké portfólio počítačového príslušenstva, vďaka ktorému budete produktívnejší počas práce na počítači, od dokovacích staníc cez káblové zámky počítačov či myši a trackbally až po ergonomické riešenia, ktoré vám zaistia zdravé pracovné prostredie.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
10,8 cm Hotovo!
Výška
7,2 cm Hotovo!
Hĺbka
17,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
300 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bezdrôtový USB prijímač, USB-C Hotovo!
Typ batérie
AA Hotovo!
Počet batérií
1 × Hotovo!

Kompatibilita

Kompatibilita
Windows 7, Windows 8, Windows 10, MacOS Hotovo!

Použitie myši

Typ
Kancelárska Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
1 500 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!
Výdrž
14 mesiacov Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Červená Hotovo!

V balení

V balení
Batéria Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky myši k MacBooku
» Všetky bezdrôtové myši k notebooku
» Všetky USB-C myši
» Všetky trackbally

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, víte už přibližně datum naskladnění?

skusal ju nekto s android telefonom, prosim

Diskusia a poradňa k Kensington Orbit Fusion Wireless Trackball
Príslušenstvo pre Kensington Orbit Fusion Wireless Trackball Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kensington Orbit Fusion Wireless Trackball. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kensington Orbit Fusion Wireless Trackball. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kensington Orbit Fusion vezeték nélküli trackball.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií