Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Kensington UVStand monitor stand black

Zobraziť katalóg
Kensington UVStand monitor stand black
Podstavec pod monitor – odkladací priestor na príslušenstvo, Audio Jack, max. nosnosť 18 kg, materiál MDF, rozmery 59,8 × 29,5 × 12,6 cm (Š×H×V), čierna farba
Kód:  NX900d2 Produktové číslo:  K55100WW

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kensington UVStand monitor stand black Predaj skončil

Kensington UVStand monitor stand black

Kensington

PRACUJTE AKO PROFESIONÁL

Podstavec pod monitor s dezinfekčnou UVC priehradkou Kensington K55100WW

Dnes je kladený väčší dôraz na hygienu, než kedykoľvek predtým. Podstavec pod monitor s dezinfekčnou UVC priehradkou Kensington K55100WW vykoná počas 10 minút pomocou UVC žiarenia túto neobľúbenú činnosť kompletne za vás. Stojan disponuje priestrannou zásuvkou na uloženie počítačového príslušenstva a iných drobnejších predmetov. Po vložení vecí a zatvorení veka už len stlačíte tlačidlo na dezinfekciu a prístroj začne sanitáciu. Stojan Kensington sa môže pochváliť tým, že pri jeho používaní podľa návodu dokáže zlikvidovať až 99,9 % baktérií a vírusov na povrchu vystavenom UVC žiareniu. Pri otvorení zásuvky sa automaticky vypne. Tým je zaručená vaša bezpečnosť. Podstavec tiež dokáže zdvihnúť obrazovku vášho zariadenia a pomôže vám tak získať správne držanie tela.

  • Podstavec Kensington ponúka možnosť dezinfekcie predmetov v priehradke pomocou UVC žiarenia
  • Rozmery priehradky sú 508 × 279 × 89 mm
  • Priestrannú zásuvku možno tiež využiť ako úložný priestor
  • Sanitácia počítačového príslušenstva ako je klávesnica, myš, trackball a iné drobné predmety, napríklad mobilného telefónu
  • Pri používaní podľa návodu zahubí zariadenie Kensington až 99,9 % baktérií a vírusov na povrchu vystavenom UVC žiareniu
  • Podstavec pod monitor s dezinfekčnou UVC priehradkou Kensington K55100WW je vhodný pre monitory s maximálnou uhlopriečkou 34" a hmotnosťou do 18 kg
  • Stojanček Kensington dokáže zdvihnúť obrazovku vášho zariadenia do výšky očí, tým šetrí váš chrbát

Priestranná priehradka Kensington na úložné aj dezinfekčné účely

Podstavec pod monitor s dezinfekčnou UVC priehradkou Kensington K55100WW sa pýši priestrannou priehradkou s rozmermi 508 × 279 × 89 mm. Poskytne tak spoľahlivo chránený priestor na jednoduchú dezinfekciu vášho počítačového príslušenstva či mobilu pomocou UVC. Zásuvku podstavca Kensington môžete tiež výborne využiť ako úložný priestor a zaistiť si tak dostatok voľného miesta na svojom pracovnom stole.

Ničiteľ baktérií a vírusov

S podstavcom pod monitor s dezinfekčnou UVC priehradkou Kensington K55100WW už nebudete potrebovať dezinfekčné roztoky či utierky. Prístroj Kensington dokáže pri použití podľa návodu zničiť až 99,9 % baktérií a vírusov pomocou UVC žiarenia. Celý proces trvá iba 10 minút. Vy len vložíte predmety do zásuvky, uzatvoríte ju a stlačíte príslušné tlačidlo.

Široké spektrum využitia podstavca pod monitor Kensington K55100WW

Podstavec pod monitor s dezinfekčnou UVC priehradkou Kensington K55100WW sa môže pochváliť širokým spektrom využitia. Ocenia ho hlavne tam, kde sa strieda mnoho ľudí. Zároveň bude aj platným počítačovým príslušenstvom na miestach s vysokými nárokmi na pravidelnú údržbu.

  • Školské a vzdelávacie zariadenia (IT učebne)
  • Miesta pre coworking
  • Knižnice a úrady
  • Zdravotnícke zariadenia, hlavne nemocnice a laboratóriá

Bezpečný sanitačný proces bez námahy

Sanitačný proces pri podstavci pod monitor s dezinfekčnou UVC priehradkou Kensington K55100WW sa uskutočňuje jednoducho po stlačení príslušného tlačidla. Prebieha iba v momente úplne uzavretých dvierok. Pri náhodnom či skorom otvorení je dezinfekcia automaticky prerušená. Týmto je zaistená vaša najvyššia možná bezpečnosť.

Vhodný pre monitory s maximálnou uhlopriečkou 34"

Podstavec pod monitor s dezinfekčnou UVC priehradkou Kensington K55100WW možno použiť pre monitory s maximálnou uhlopriečkou 34" a hmotnosťou do 18 kg. Okrem toho ho tiež využijete ako stojan pod notebook.

Výhody UVC žiarenia

Podstavec pod monitor s dezinfekčnou UVC priehradkou Kensington K55100WW vyniká v likvidácii vírusov, baktérií a plesní. Disponuje totiž UVC žiarením s vlnovou dĺžkou nižšou ako 280 nm, ktoré je bežnou súčasťou pri dezinfekcii nemocničných a laboratórnych priestorov. Stojanček Kensington zaručí spoľahlivú likvidáciu nežiaducich patogénov s účinnosťou až 99,9 %.


Podstavec Kensington sa postará o zdravé posadenie

Podstavec pod monitor s dezinfekčnou UVC priehradkou Kensington K55100WW dokáže zdvihnúť obrazovku vášho zariadenia do výšky očí. Vďaka tomu získate posadenie v zdravej polohe a zvýšite svoje pracovné pohodlie.

Bezpečnosť predovšetkým

Bezpečnosť predovšetkým. S podstavcom pod monitor s dezinfekčnou UVC priehradkou Kensington K55100WW o ňu bude dokonale postarané. Stojanček Kensington totiž spĺňa či dokonca prevyšuje bezpečnostné normy vrátane IEC/EN 62471 a ANSI IESNA RP 27. Certifikované podľa normy UL. EPA Est. 98807-CHN-1.


Výrobky Kensington zamerané na hygienu a produktivitu

Na pracovnom stole sa nachádza obrovské množstvo baktérií. Preto spoločnosť Kensington ponúka počítačové príslušenstvo s jednoduchou údržbou a maximálnym výkonom.


O značke Kensington

Značka Kensington pôsobí na poli počítačového vybavenia viac ako 35 rokov. Môžete sa tak spoľahnúť na kvalitné produkty, ktorým dôverujú profesionáli po celom svete. Kensington ponúka široké portfólio počítačového príslušenstva, vďaka ktorému budete produktívnejší počas práce na počítači, od dokovacích staníc cez káblové zámky počítačov či myši a trackbally až po ergonomické riešenia, ktoré vám zaistia zdravé pracovné prostredie.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Materiál
MDF Hotovo!
Maximálna nosnosť
18 kg Hotovo!
Výbava
Zásuvky, Audio Jack Hotovo!
Šírka
59,8 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
MDF Hotovo!
Maximálna nosnosť
18 kg Hotovo!
Výbava
Zásuvky, Audio Jack Hotovo!

Rozmery

Šírka
59,8 cm Hotovo!
Výška
12,6 cm Hotovo!
Hĺbka
29,5 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kensington UVStand monitor stand black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kensington UVStand monitor stand black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kensington UVStand monitor stand black.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií