Rapture Star Wars

Kensington VeriMark™ Guard pre Windows, MacOS a ChromeOS, USB-C

Zobraziť katalóg
Kensington VeriMark™ Guard pre Windows, MacOS a ChromeOS, USB-C
Čítačka – USB biometrický bezpečnostný kľúč a čítačka odtlačkov prstov pre Windows, MacOS a Chrome OS, dvojfaktorové overovanie, štandardy FIDO2, WebAuthn/CTAP2 a FIDO U2F, pre webové prehliadače: Chrome, Edge, Firefox a Safari, podporuje správcu hesiel: LastPass, Dashlane, 1Password, Bitwarden, Keeper, KeePass, NordPass, kompaktný dizajn, USB-C, možné prenášať na zväzku kľúčov
Kód:  NX900f3 Produktové číslo:  K64709WW
Kensington VeriMark™ Guard pre Windows, MacOS a ChromeOS, USB-C Predaj skončil

Kensington VeriMark™ Guard pre Windows, MacOS a ChromeOS, USB-C

  Vďaka kombinácii vynikajúceho biometrického výkonu s možnosťou niekoľkoúrovňového overovania poskytuje    Kensington VeriMark Guard  univerzálnu bezpečnostnú autentizáciu, ktorá  chráni dáta pred počítačovými zlodejmi.  S algoritmom odtlačkov prstov, ktorý prekračuje snímače, a certifikáciami FIDO2 a FIDO U2F, kľúč ľahko prekonáva konkurenciu. V ponuke má VeriMark bezheslovú, dvojitú, viacúrovňovú a Tap-and-Go ochranu s podporou až desiatich odtlačkov prstov.

Kľúčové vlastnosti čítačky Kensington VeriMark Guard USB-C

  • Pokročilá technológia odtlačkov prstov
  • Certifikát FIDO U2F zabezpečuje bezproblémovú interoperabilitu
  • Správca hesiel VeriMark na vytváranie sofistikovaných prihlasovacích údajov
  • Šifrovanie/dešifrovanie súborov
  • Kompaktný dizajn
  • Vhodné pre Windows 10 a Chrome, Edge, Firefox a Safari prehliadače

Univerzálne integrácie

Poskytuje škálovateľný prístup mimo počítača k počítaču a platformám Windows vrátane biometrických prihlasovacích údajov pre systém Windows Hello. Pokročilá bezpečnosť je jednoduchá, takže sa môžete chrániť pred neoprávneným prístupom k sieti na kompromitovaných zariadeniach a súčasne obmedziť pokusy o podvody a krádeže identity.

Certifikované FIDO U2F

Zlepšenie vášho zážitku vo svete dvojfaktorového overovania – univerzálne overovanie UID (Fast Identity Online – FIDO) zaručuje bezproblémovú interoperabilitu a spĺňa požiadavky na prihlásenie k zabezpečovacím kľúčom pre poskytovateľov služieb a poskytovateľov softvéru založených na cloudových službách, ako sú Google, Dropbox, GitHub a facebook.

Správca hesiel VeriMark

Poskytuje jednoduché a bezpečné riešenie pre správu hesiel, ktoré umožňuje, aby váš overený odtlačok prsta automaticky vypĺňal používateľské mená a heslá pre vaše webové stránky, prihlasovacie údaje a šifrovanie/dešifrovanie súborov. Teraz môžete vytvoriť sofistikované prihlasovacie údaje pre všetko vo vašom digitálnom svete a vaše odtlačky prstov na čítačke Kensington VeriMark Guard vás prihlásia.

Čítačka Kensington VeriMark Guard s kompaktným dizajnom

Malý a ľahko ovládateľný gombík odtlačkov prstov VeriMark sa ľahko pripevňuje k štandardnému krúžku s kľúčmi na pohodlné premiestňovanie. Zariadenie jednoducho pripojíte do štandardného USB portu.

Parametre a špecifikácia

Konektor
USB-C Hotovo!
Zabezpečenie
Čítačka odtlačkov prstov Hotovo!

Pripojenie

Konektor
USB-C Hotovo!

Spracovanie a funkcie

Zabezpečenie
Čítačka odtlačkov prstov Hotovo!
Poznámka:
» Všetky USB-C kľúče
» Všetky zabezpečené USB kľúče, USB kľúče so šifrovaním a uzamykateľné USB kľúče
» Všetky USB OTG kľúče (USB do telefónu)

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

bude fungovat i na mac mini M1? Myslím přihlášení a tak. Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Kensington VeriMark™ Guard pre Windows, MacOS a ChromeOS, USB-C
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kensington VeriMark™ Guard pro Windows, MacOS a ChromeOS, USB-C. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kensington VeriMark™ Guard Windows, MacOS és ChromeOS rendszerekhez, USB-C.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií