AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Kenu Groovies headphones Blue

Zobraziť katalóg
Kenu Groovies headphones Blue
5 1 hodnotení
Slúchadlá - pre deti, prémiový zvuk, špeciálna technológia limitujúca hlasitosť, Sharelink technológia pripojenia ďalších slúchadiel, modré
Kód:  SP050b44 Produktové číslo:  GV1-BL-NA

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kenu Groovies headphones Blue

Kenu Groovies headphones Blue sú slúchadlá primárne určené pre deti. Disponujú prémiovým zvukom bez žiadneho šumu či iných chýb. Slúchadlá sú úplne bezpečné, predovšetkým vďaka technológii obmedzujúcej hlasitosť. Sú ľahké a odolné voči pádom. Maximálna hlasitosť slúchadiel je 85 dB z dôvodu ochrany sluchu. Sú vyrobené z hypoalergénnych materiálov a boli testované v akreditovaných laboratóriách pre maximálnu bezpečnosť. Zvuk, ktorý zo slúchadiel vychádza je úplne čistý, slúchadlá sú pohodlné a ergonomické. 

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Kenu Groovies headphones Blue

  • Slúchadlá pre deti
  • Odolná konštrukcia
  • Prémiový zvuk
  • Ľahký materiál
  • Maximálna hlasitosť 85 dB pre ochranu sluchu
  • Prepojenie s ostatnými modelmi týchto slúchadiel

Špeciálna funkcia SHARELINK

Vďaka špeciálnej funkcii SHARELINK AUDIO SHARING, ako je už z názvu zrejmé, môžete slúchadlá prepojiť a používatelia môžu počúvať rovnakú hudbu či iný výstup naraz. Spojenie je jednoduché, slúchadlá sa prepoja len pomocou AUX kábla. Toto využitie môže byť uplatnené aj pre deti, napríklad na dlhých cestách autom pri sledovaní filmu.

Farba slúchadiel:
modrá

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kenu Groovies headphones Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kenu Groovies headphones Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kenu Groovies Headphones Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kenu Groovies Headphones Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kenu Groovies Blue.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií