AlzaBoxy Q1 Aplikace

KENWOOD BLM 802

Zobraziť katalóg
KENWOOD BLM 802
5 2 hodnotení
Stolný mixér príkon 1400 W, objem nádoby 1.6 l, materiál nádoby sklo, program automatické čistenie, pulzná funkcia a prednastavené programy, vhodné na drvenie suchých plodov, polievky, smoothie, zeleninové pyré, drvenie ľadu, detská strava a drvenie ľadu s pridaním tekutiny, počet nádob 1 ks
Kód:  DELCT229 Produktové číslo:  BLM802WH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KENWOOD BLM 802

Stolný mixér KENWOOD BLM 802 bol navrhnutý tak, aby bol maximálne všestranným a výkonným domácim spotrebičom. Vyniká motorom s veľmi vysokým výkonom, patentovanou technológiou nožov Multizone aj 6 špeciálnymi prednastavenými programami. Vďaka tomu sa stáva dokonalým pomocníkom na prípravu smoothie, polievok, nátierok aj sorbetov. Patentovaná konfigurácia 5 nožov, ktoré sú umiestnené v troch vrstvách, zaistia presne požadovanú konzistenciu. Mixér disponuje variabilnou rýchlosťou aj pulzným spínačom pre ešte väčší výkon. Jeho súčasťou je sklenený džbán ThermoResist s objemom 1,6 l, ktorý je odolný teplotným šokom, a tak v ňom môžete mixovať horúce polievky a ihneď potom drviť ľad.

Kľúčové vlastnosti stolného mixéra KENWOOD BLM 802

  • Všestranný a výkonný domáci spotrebič
  • Patentovaná technológia nožov Multizone
  • 6 prednastavených programov
  • KENWOOD BLM 802 s piatimi nožmi
  • Veľmi vysoký výkon
  • Na prípravu smoothie, polievok, nátierok, sorbetov
  • Variabilná rýchlosť
  • Pulzný spínač
  • Sklenený džbán ThermoResist odolávajúci teplotným šokom
  • Miešacia tyčinka súčasťou balenia
  • KENWOOD BLM 802 v bielom vyhotovení

Patentované nože Multizone

Stolný mixér KENWOOD BLM 802 je opatrený 5 špeciálnymi nožmi z extrémne odolnej antikorovej ocele, ktoré sú umiestnené v troch vrstvách a oddelené dvoma dištančnými podložkami. Vďaka tomu vytvára dostatok priestoru pre zachytenie surovín nielen u samotného dna. Takto nakonfigurované nože zaručia dokonalé výsledky pri mixovaní rôznych surovín aj rôznych konzistencií.

6 prednastavených programov

KENWOOD BLM 802 je vybavený 6 prednastavenými programami, z ktorých každý má individuálne prispôsobený počet otáčok aj dĺžku programu. Smoothie program trvajúci 60 sekúnd zaručí dokonale hladké smoothie. Iba 30 sekúnd postačí na prípravu krémovej konzistencie polievky. Ak dostanete chuť na ľadovú triešť, aj s tou si stolný mixér poradí. Pomocou programu na jemné sekanie rozseká aj tvrdšie suroviny, vrátane kávových zŕn či semienok. Mixér môžete využiť aj na prípravu omáčok či salsy, a to vďaka programu na hrubé sekanie. Posledným z programov je automatické opláchnutie, ktoré umyje džbán od zvyškov surovín.

Dokonale všestranný pomocník

Za pomoci stolného mixéra KENWOOD BLM 802 si pripravíte rozmanité druhy nápojov a pokrmov doslova behom okamihu. K tomu slúži džbán, vyrobený z borosilikátového skla, ktorý odoláva teplotným šokom. Je opatrený vnútornými rebrami, ktorých funkciou je odrážanie surovín späť na nože. Súčasťou mixéra je tiež miešacia tyčinka, ktorá uľahčuje mixovanie surovín s tuhšou konzistenciou. Vychutnajte si skvelé smoothie, polievky, omáčky či nátierky vďaka KENWOOD BLM 802.

Parametre a špecifikácia

Príkon
1 400 W Hotovo!
Vhodné pre
Drvenie suchých plodov, Polievky, Smoothie, Pyré, Drvenie ľadu, Príkrmy, Drvenie ľadu s pridaním tekutiny Hotovo!
Funkcie
Program automatické čistenie, Pulzná funkcia, Prednastavené programy Hotovo!
Objem nádoby
1,6 l Hotovo!
Materiál nádoby
Sklo Hotovo!

Príkon a rýchlosť

Príkon
1 400 W Hotovo!

Vlastnosti

Vhodné pre
Drvenie suchých plodov, Polievky, Smoothie, Pyré, Drvenie ľadu, Príkrmy, Drvenie ľadu s pridaním tekutiny Hotovo!
Funkcie
Program automatické čistenie, Pulzná funkcia, Prednastavené programy Hotovo!
Objem nádoby
1,6 l Hotovo!
Materiál nádoby
Sklo Hotovo!

Príslušenstvo

Počet nádob
1 ks Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dokáže tento mixér rozomlieť zemiaky na kašu?

Diskusia a poradňa k KENWOOD BLM 802
Príslušenstvo pre KENWOOD BLM 802 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KENWOOD BLM 802. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KENWOOD BLM 802. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KENWOOD BLM 802. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KENWOOD BLM 802.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií