KENWOOD CP 707

Zobraziť katalóg
KENWOOD CP 707
4,0 1 hodnotení
Pomalý hrniec nerez, 350W, nádoba 4.5l, LCD, prístroj určený k delikátnemu a pomalému spôsobu prípravy jedál, funkcia Keep warm, odolné sklenené veko pre kontrolu prípravy, svetelná kontrolka, nastaviteľný termostat, keramická vnútorná nádoba, studená držadlá hrnca i veka, zachováva nutričné \u200b\u200bhodnoty potravín
Kód:  EAV8101f Produktové číslo:  OWCP707002 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KENWOOD CP 707

Pomalý hrniec s odolnou vyberateľnou nádobou, ktorú môžete ľahko prenášať priamo na servírovanie.Je vybavený plastovými madlami pre jednoduchú manipuláciu.Pri príprave si pomocou integrovaného spínača zvolíte vysokú alebo nízku teplotu varenia.K dispozícii je Vám tiež funkcia udržiavania v teple pred servisom.Verzia CP707 sa od CP706 líši digitálnym displejom, ktorý ponúka oproti analógu navyše desaťhodinové časovanie.

Pomalý hrniec je špeciálny elektrický hrniec opatrený vnútornou keramickou nádobou pre prípravu pokrmov.Jedlo je varené veľmi pomaly, preto sa nemôže pripáliť.Nie je potrebné sa dolievať vodu ani miešať pokrm.Variť môžete bez priebežného kontrolovanie, ktoré je pri štandardnej príprave nevyhnutné.Vďaka tomu šetríte svoj čas pre dôležitejšie veci.

Parametre a špecifikácie:

Vlastnosti:
Objem: 4,5 l
Telo z brúseného kovu
Príkon: 350 W
Elektronické ovládanie s digitálnym displejom, teplotou a časom
Regulácia: nastaviteľný termostat (vypnuté, varenie na nízku a vysokú teplotu, plus funkcia udržiavania teploty "keep warm")
Vyberateľný keramický hrniec
Sklenené veko
Postranné držadlá

Rozmery výrobku (V x Š x H):
240 x 380 x 360 mm

Hmotnosť:
5 500 g

Parametre a špecifikácia

Typ
Hrniec s pomalým ohrievaním Hotovo!

Typ

Typ
Hrniec s pomalým ohrievaním Hotovo!
Poznámka:
» Všetky pomalé hrnce

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KENWOOD CP 707 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KENWOOD CP 707. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KENWOOD CP 707. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KENWOOD CP 707. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KENWOOD CP 707.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií