Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

KENWOOD DRV-330

Zobraziť katalóg
KENWOOD DRV-330
Kamera do auta – CMOS 2Mpx, 1920×1080p, HDR, 111° pozorovací uhol, 27fps, 2" farebný TFT displej, podpora až 32GB microSDHC, GPS, G-senzor, detekcia pohybu, prepisovanie starých záznamov, zámok záznamov, funkcia okamžitého fotenia a záznamu, neobmedzený parkovací režim (s CA-DR150), držiak súčasťou balenia
Kód:  KNW051b Produktové číslo:  DRV-330 Stránky výrobcu

KENWOOD DRV-330

KENWOOD DRV-330 je vysokokvalitná a cenovo dostupná kamera do auta, ktorej služby využijú vodiči predovšetkým na zaznamenanie dopravných nehôd a určenie ich vinníka. Jej pokročilý CMOS snímač disponuje rozlíšením 2 Mpx a vďaka technológii HDR si poradí s natáčaním kvalitných záberov aj v tme alebo za priameho slnečného svitu.

Kľúčové vlastnosti kamery do auta KENWOOD DRV-330

  • Spoľahlivé zaznamenanie dopravných nehôd
  • Kvalitný a detailný záznam vo Full HD rozlíšení
  • Technológia HDR umožní vyhotoviť kvalitné zábery v tme aj za priameho slnečného svitu
  • Integrovaný GPS čip
  • Objektív so svetelnosťou F2.0 a 111° uhlom záberu
  • Kompaktný dizajn a rozmery
  • Ukladanie záznamu na microSDHC až 32 GB

Bohatá výbava a bezpečnostné funkcie kamery KENWOOD

Súčasťou KENWOOD DRV-330 je okrem pokročilého snímača taktiež 2" farebný TFT displej určený najmä na prehliadanie nasnímaného záznamu. Vo výbave kamery nechýba ani GPS na jednoduché určenie polohy vozidla a 3-osý G-senzor. Parkovací mód pre zmenu využijete najmä pri odstavení automobilu na frekventovaných parkoviskách. v momente, keď opustíte svoje vozidlo, kamera samovoľne spustí nahrávanie zakaždým, akonáhle sa v jej zornom poli ocitne nejaký objekt. Vďaka tomu zachytíte aj možnú nehodu, pri ktorej práve nebudete.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KENWOOD DRV-330 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KENWOOD DRV-330. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KENWOOD DRV-330. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KENWOOD DRV-330. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KENWOOD DRV-330.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií