Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

KENWOOD KAH 647PL

Zobraziť katalóg
KENWOOD KAH 647PL
5 2 hodnotení
Príslušenstvo ku kuchynskému robotu – food Processor pre všetky modely robotov Chef, Major a Chef Sense
Kód:  DELCT236 Produktové číslo:  KAH647PL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KENWOOD KAH 647PL

Rozšírte svoje možnosti varenia s robotom Kenwood. Pokiaľ ho už doma máte, kúpte si k nemu príslušenstvo Kenwood KAH647PL, vďaka ktorému počas niekoľkých sekúnd nakrájate, nasekáte a spracujete zeleninu, presne podľa svojich predstáv. Pripraviť si tak môžete svoj obľúbený šalát, omáčku či dip. Tento food procesor vám ušetrí veľa času a zároveň zabezpečuje precíznosť. Zahŕňa nádobu z kvalitného materiálu, antikorové sekacie nože a 6 antikorových strúhacích diskov. Rýchlo a ľahko tak budete mať suroviny nakrájané na silné či tenké plátky, alebo si môžete zvoliť jemné či hrubé strúhanie. Príslušenstvo Kenwood KAH647PL je kompatibilné s robotmi Kenwood Chef, Major, Chef Senca a Chef XL Senca.

Kľúčové vlastnosti food procesora KAH647PL

  • Objem nádoby je 2,4 l
  • Príslušenstvo je kompatibilné s robotmi Kenwood Chef, Major, Chef Senca a Chef XL Senca
  • Hmotnosť food procesoru je 1,4 kg
  • Rozmery príslušenstva sú 19, 5 × 20 × 18 cm

Kvalitné spracovanie a jednoduchá obsluha

Základom súpravy KAH647PL je nádoba z netrieštivého materiáliu Tritan. Je to vysoko odolný a inovatívny materiál, ktorý má dlhú životnosť a bez obáv ho môžete dávať do umývačky riadu. Nádoba disponuje širokým plniacim otvorom a dvojitým zatláčadlom pre pohodlné vkladanie surovín. Bezpečnú manipuláciu zaistí robustné kovové držadlo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den,je kompatibilny ok s Major Titanium prosim? a chcem sa spytat co je to krajanie najemno a nahrubo? je tam možnosť urobiť surovy zemiak tak,aby som z toho mohla spravit halusky? dakujem

Prosím, je kompatibilní s KMY 60?

Diskusia a poradňa k KENWOOD KAH 647PL
Príslušenstvo pre KENWOOD KAH 647PL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KENWOOD KAH 647PL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KENWOOD KAH 647PL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KENWOOD KAH 647PL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KENWOOD KAH 647PL.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií