Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Kenwood KCC9060S

Zobraziť katalóg
Kenwood KCC9060S
5 6 hodnotení
Kuchynský robot planetárny spôsob miešania, príkon 1500 W, materiál vnútorných prevodov kov, objem misy 6.7 l, materiál misy nehrdzavejúca oceľ, počet rýchlostí 6, materiál plášťa nehrdzavejúca oceľ a plast, tlačidlo pulse (turbo) a plynulá regulácia otáčok, hmotnosť 12.88 kg, miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, k metla, balónová metla a mixér, farba strieborná
Kód:  SPTsc1739 Produktové číslo:  41006635 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kenwood KCC9060S


Multifunkčný pomocník do kuchyne s funkciou indukčného varenia

Kuchynský robot Kenwood Cooking Chef KCC9060S využíva najnovšiu indukčnú technológiu, ktorá sa vyznačuje veľmi bezpečným a energeticky úsporným varením. Vďaka tomu všetku prípravu pokrmov môžete zveriť jedinému prístroju, ktorý sa postará o celý proces od prípravy surovín, spracovanie ciest až po samotné varenie priamo v robote.


Kľúčové vlastnosti kuchynského robota KENWOOD KCC9060S

  • Kuchynský robot využívajúci najnovšiu indukčnú technológiu
  • Nerezová nádoba s objemom 6,7 l
  • Nastavenie teploty od 20° do 180°C
  • 24 prednastavených programov pre vytváranie rôznych chutných pokrmov
  • Veko s bezpečnostným zámkom a navyše zabraňujúce rozstreknutiu obsahu
  • Časovač až do 8 hodín
  • Možnosť rozšírenia o ďalšie príslušenstvo
  • LCD displej
  • ThermoResistMixér a food processor

Varte chytro

Cooking Chef Gourmet ponúka viac ako 20 prednastavených automatických programov, ktoré vám pomôžu s prípravou širokej rady receptov od luxusných dezertov, delikátnych omáčok cez orientálny wok až k lahodným voňavým curry a ragú. Nerobia mu problém ani kysnuté cestá a pomaly varené pokrmy. Program automaticky zvolí teplotu a nastaví interval miešania a jeho výkon.


Výbava pre skutočného šéfkuchára

Súčasťou balenia sú tri špeciálne metly, ktoré si hravo poradia so špecifickými úlohami. S K-metlou, ktorá dosiahne do všetkých častí pracovnej misy, ľahko pripravíte ľahké cestá. Pomocou špeciálne tvarovanej balónovej metly vymiešate perfektné liate cestá a dokonalý sneh z bielkov. Špirálový hák je zase ideálny pre spracovanie tuhého chlebového cesta. Súčasťou balenia je aj špeciálna metla na miešanie a varenie a flexi metla na krémy.


Dokonalý prehľad

Cooking Chef je vybavený intuitívnym displejom, ktorý vám umožní ľahkú kontrolu nad celým procesom prípravy pokrmu. Na displeji vidíte jednotlivé fázy prípravy a kedykoľvek ich môžete upraviť tak, aby vyhovovali vašim konkrétnym potrebám. Teplotu je možné nastaviť v rozmedzí od 20°C do 180°C.


Výkon, na ktorý sa môžete spoľahnúť

Motor robota dosahuje výkon až 1500 W, takže zaistí dokonalú prípravu surovín od jemného premiešavania až po silné miesenie a vysokootáčkové mixovanie. Tiež indukčné varenie využíva výkon 1500 W, takže ľahko dosiahnete vysokých teplôt pre restovanie a smaženie.


ThermoResist mixér

Sklenený mixér ThermoResist s objemom 1,6 l je vyrobený z odolného borosilikátového skla, ktoré odoláva teplotným šokom. V mixéri môžete bez obáv mixovať horúce polievky priamo z platne, alebo drviť ľad. Špeciálne nože Blend-X sú zostavené tak, aby si poradili s každou úlohou od ľadu cez orechy až po hladké smoothies.


Stovky možností čakajú, až sa objavíte

K robotu je možné dokúpiť viac ako 20 ďalších nadstavcov, ktoré z neho vytvoria prvotriedneho multifunkčného pomocníka. Už vám nebude robiť problém výroba domácich cestovín, mletie mäsa, odšťavovanie, pasírovanie, výroba domácej zmrzliny a určite toho zvládnete ešte oveľa viac.


Obsah balenia

  • Hnetací hák
  • Balónová metla
  • Metla v tvare K
  • Metla na miešanie a varenie
  • Flexi metla
  • Stierka
  • Naparovací košík
  • ThermoResist mixér
  • Food processor so sekacími nožmi a 6 strúhacími diskami
  • Teplovzdorná podložka pod misu

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo
miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, K metla, balónová metla, mixér Hotovo!
Objem misy
6,7 l Hotovo!
Počet diskov na strúhanie
6 Hotovo!
Príkon
1 500 W Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, K metla, balónová metla, mixér Hotovo!
Objem misy
6,7 l Hotovo!
Počet diskov na strúhanie
6 Hotovo!

Materiál

Materiál plášťa
Nerez, Plast Hotovo!
Materiál vnútorných prevodov
Kov Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
40 cm Hotovo!
Šírka
34,5 cm Hotovo!
Výška
37 cm Hotovo!
Hmotnosť
12,88 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, které příslušenství máte aktuálně k tomuto robotu k dispozici? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, mohli byste prosím mlýnek na maso naskladnit? Určitě o něj má zájem vícero zákazníků. Děkuji.

Dobry den, Ma tento robot mlynek na maso pokud ne tak lze dokoupit? Nebo nepocita s nim vubec. Dekuji

Mám zájem o nejnovější model Kenwood KCC9060S. Co je pro mne opravdu důležité, je, že s ním můžeme dělat těstoviny. Všechny druhy těstovin. Také bych chtěl, aby mletí maso pro hamburgery a Lasagne / Cannelloni. Na internetových stránkách o tom nemohu najít žádné informace. Mohl byste mi o tom informovat? Jaký stroj je pro Kenwood nejlepší a co bych měl koupit víc než samotný stroj? Prosím, pošlete mi kompletní seznam položek, které mohu koupit (pro každý druh těstovin). Dekuji moc!

Diskusia a poradňa k Kenwood KCC9060S
Príslušenstvo pre Kenwood KCC9060S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KENWOOD KCC9060S COOKING CHEF. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kenwood KCC9060S COOKING CHEF.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií